-
Oldřich jandera - Pravidelný návštěvník
cds.ehrenreich
Víte někdo která naše firma (či osoba) by mi mohla dovést součástku nepodléhající evidenci od cds.ehrenreich?
Případně pomoci s objednávkou a zaplacením?
Případně pomoci s objednávkou a zaplacením?
-
gunman - Častý návštěvník
-
A to já právě nejsem. Ani nikdo v mém okolí. Zkoušel jsem to "slovníkovou" němčinou, ale v CDS si zřejmě mysleli, že je to nějaká sranda a vůbec nereagovali. I když přes internet ovládám svůj účet řadu let, při pokusu o placení do zahraničí to po mě chce věci, které mi nevysvětlil ani zástupce mého bankovního ústavu, který tvrdí, že to musí jít, jen neví jak!
Všichni se dnes učí nejméně anglicky, ale když po nich chcete větu: "Objednávám zásobník do pistole", tváří se jako by jste chtěl přeložit Jiráskovo sebrané spisy!
Nemám problém s tím zaplatit nějaké firmě či jednotlivci za zprostředkování, o rozumné ceně nediskutuji, jen mě udivuje, že v kapitalismu si nikdo nechce vydělat!!!
Podobný problém mám s dovozem od firmy Wischo.
Všichni se dnes učí nejméně anglicky, ale když po nich chcete větu: "Objednávám zásobník do pistole", tváří se jako by jste chtěl přeložit Jiráskovo sebrané spisy!
Nemám problém s tím zaplatit nějaké firmě či jednotlivci za zprostředkování, o rozumné ceně nediskutuji, jen mě udivuje, že v kapitalismu si nikdo nechce vydělat!!!
Podobný problém mám s dovozem od firmy Wischo.
-
emde - Častý návštěvník
-
sided - Moderátor
-
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA