-
spawnik - Častý návštěvník
- Sobull
- Nový uživatel
Re: Čísla nožů střelectví
Od začátku projektu jsem oslavil už druhé narozeniny. Takže tímto dávám své číslo 100 k dispozici(beztak vzhledem k odlivu zájemců by na mě nakonec nevyšlo). Škoda.
-
wolf - Příspěvky: 699
Mozna by nebylo od veci, kdyby koordinator projektu sdelil nejake informace zda ma vubec cenu jeste tady ten topic nechavat otevren a nebo ho zamknout a zahodit do propadliste dejin. zatim to vypada ze nuz spise nebude nez bude, protoze tady ten vyvoj je horsi nez servisovani systemu od microsoftu.
- BG
- Pravidelný návštěvník
Taky končím. Číslo 74 je volné. Vím, že to není pro vás kluky kteří ho vyrábíte lehký, ale měli jste semtam hodit nějakou informaci. Vážně mi došla trpělivost...
-
Souska - Občasný návštěvník
Já se omlouvám, ale taky svoje číslo 36 pouštím, pořídil sem si něco obyčejnějšího a šuplík nožů nepotřebuju
Ale aspoň za snahu děkuju
Ale aspoň za snahu děkuju
-
Lex_Luthor - Častý návštěvník
- PaF
Muj tez. Trpelivost noze prinasi
-
Kall - Příspěvky: 2286
-
Panove nechci vas nejak odrazovat ve vasem odhodlani, ale myslite ze se do konce tohoto desetileti dockate noze? S tim jak vse rychle funguje a jak dlouho uz by mel teoreticky mit nozir nas seznam a neozval se mi spise pripada ze projekt se zaseknul a zarusta mechem, bohuzel ani puvodni tvurce tohoto projektu se nejak nema k tomu se tu vyjadrit v jakem to je stadiu tak ze si nedelam iluze
- PaF
Nejde o iluze, jde o nuz V nejhorsim si pujcim prototyp a necham si jej udela solo.
-
Missak - Častý návštěvník
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
-
RMP - Častý návštěvník
Na nějakém konkrétním datu sice netrvám, ale orientační informaci bych uvítal. Alespoň typu "zrovna se to brousí", "právě se pracuje na střenkách" apod. A kdyby padl termín s přesností alespoň +/- měsíc, bylo by to super.
-
-
Mirek - Příspěvky: 373
Končím, odstupuji od projektu. Číslo 60 je volné.
-
PN - Příspěvky: 216
Myslím, že nejbližší krok by měl být, aby někdo zkonsolidoval seznam a zjistil, kdo vlastně ještě ze zájemců zůstal.
Jinak já zájem mám ("až to bude, tak to bude, do příštího tisíciletí času dost, no a když to nebude, tak co"), akorát si nejsem jist, zda jsem správně podchycen, nějak se mi s UvF nepodařilo komunikovat na stejné vlnové délce.
Trochu bokem, začíná mi to silně připomínat jednu epizodu z Mikulášových patálií, týkající se odznaku jejich bratrstva. Myslím, že člena Střelectví brzy poznáme podle toho, že nevlastní nůž sincitymanovy konstrukce s číslem na jedné straně a nápisem střelectví.cz na straně druhé.
Jinak já zájem mám ("až to bude, tak to bude, do příštího tisíciletí času dost, no a když to nebude, tak co"), akorát si nejsem jist, zda jsem správně podchycen, nějak se mi s UvF nepodařilo komunikovat na stejné vlnové délce.
Trochu bokem, začíná mi to silně připomínat jednu epizodu z Mikulášových patálií, týkající se odznaku jejich bratrstva. Myslím, že člena Střelectví brzy poznáme podle toho, že nevlastní nůž sincitymanovy konstrukce s číslem na jedné straně a nápisem střelectví.cz na straně druhé.
-
travis - Příspěvky: 882
Je mi to velmi líto, ale moje finanční situace mne nutí k odstoupení objednávky na 2 ks nožů pod č. 83 a 84. Jinak vždy své závazky plním, ale nyní to opravdu nejde. Tímto se Sincitymu a dalším organizátorům nožové akce omlouvám, a přeji do další nevděčné práce mnoho zdaru.
-
HolySeal - Nový uživatel
Je mi to lito, ale po tak strasne dobe to vzdavam, odstupuji a davam svoje cislo 59 k dispozici. Nebudu se k tomu nijak vyjadrovat i kdyz potrebu bych mel. Je to skoda
- CZ550
- Občasný návštěvník
Můj zájem zatím trvá,ale pokud se cena,vzhledem k ubývajícímu počtu zájemců vyšplhá někam moooooc vysoko..........
-
KajaKliment - Častý návštěvník
Aktualizuje někdo seznam čísel? Podle toho, jak se vždycky čas od času strhne lavina odhlašování, to vypadá tak, že bude stačit čísel padesát. Ceny už se začínám taky bát.
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních