-
dydla - Častý návštěvník
ČZ 75 Tactical Sports - zkušenosti ?
Tak na nošení jsem to nemyslel,na to mám G19 a Kel-tec , takže přece jen na sport, ale prostě se mi nelíbí "pouzdro" IPSC, když jsem měl ČZ 75 užíval jsem v pohodě pouzdro Milec, myslel jsem, jestli není nějaké vhodné na CZ 97, ten rám je přece podobný .
-
alfonss - Grafoman
- Ondra
- Občasný návštěvník
Jeste k Tactical Sport: I kdyz se tak tvari tak NEMA vedeni po cele delce zaveru.Delka vedeni je temer zhodna s klasickou CZ75,aby nikdo nebyl po koupi zklaman.Me tato vec vadi.Ne ze bych touto veci zas az tak zklaman ale kdyz vidis jak je zaver i ram na tech cca 4cm odfrezovan...
Asi je to nad jejich vyrobni naklady a slozitost procesu..
Asi je to nad jejich vyrobni naklady a slozitost procesu..
-
alfonss - Grafoman
- Ondra
- Občasný návštěvník
-
Finson - Častý návštěvník
-
Jonny - Občasný návštěvník
-
alfonss - Grafoman
-
JONNY: A co za to kamarád dal?
ALFONSS: Jasně, taky uvažuju do budoucna, zatím jsem rád, že mám na střelivo - teď jsem se stěhoval a vybavuju byt, tak jsem si už dva týdny ani nezastřílel. Nicméně i ta představa TS celé v černém mě teď taky nalákala. Sakra.
Ještě k ONDROVI a tomu vedení závěru - zklamán nejsem, pořád je to i tak o dost přesnější než 75 B.
ALFONSS: Jasně, taky uvažuju do budoucna, zatím jsem rád, že mám na střelivo - teď jsem se stěhoval a vybavuju byt, tak jsem si už dva týdny ani nezastřílel. Nicméně i ta představa TS celé v černém mě teď taky nalákala. Sakra.
Ještě k ONDROVI a tomu vedení závěru - zklamán nejsem, pořád je to i tak o dost přesnější než 75 B.
- lukas
- Pravidelný návštěvník
Finson píše:ALFONSS: Aha, poptám se, díky!
MARKONY: Moc pěkné, jenom nevím, jestli dávat titan na čízu, byť povedenou, není jako stříkat zlatou metalízu na Škodu 120. Prozatím mi stačí "obyč" lak, jenom uvažuju, že si pistolku barevně sladím...
Alf ji má ode mě, Rezek ji udělal ze starší pistole, která měla málo nalítáno
-
MARKONY - Moderátor
Finson píše:ALFONSS: Aha, poptám se, díky!
MARKONY: Moc pěkné, jenom nevím, jestli dávat titan na čízu, byť povedenou, není jako stříkat zlatou metalízu na Škodu 120. Prozatím mi stačí "obyč" lak, jenom uvažuju, že si pistolku barevně sladím...
Finson: kamoš si daval tento povrch i na CT 75 TS a vypadalo to dobře
- Ondra
- Občasný návštěvník
Finson: Jo jo presna je dost,rozhodne vic nez ja... Ale vis co,prece jen to zamrzi od domaciho vyrobce kterej"ma na vic" a navic pokud nekupujes jetou nebo z firemni prodejny tak za nekrestansky penize
To je jeden z duvodu proc uz sportovni CZ odmitam kupovat dokud nezacnou poradne makat.Z myho pohledu si ta pistole nezaslouzi dalsi investici,nemyslim vzhledovou ale funkcni(kolimator,vylehceni zaveru,komp...)Pro me osobne by to bylo
"umele navysovani ceny neceho u jehoz zakladu je skutecna funkcni hodnota mnohem mensi nez u ostatnich vyrobku za obdobnou cenu."
I kdyz ta pistole bude lepsi nez ja,pak radsi sahnu po jinym vyrobci a zbrani abych si byl jistej ze i v zakladu budu ta"zavada"ja.Chci vyloucit situaci kdy se muzu vymlouvat na zbran a pak udelat blbost tipu "levny prodej".
To je jeden z duvodu proc uz sportovni CZ odmitam kupovat dokud nezacnou poradne makat.Z myho pohledu si ta pistole nezaslouzi dalsi investici,nemyslim vzhledovou ale funkcni(kolimator,vylehceni zaveru,komp...)Pro me osobne by to bylo
"umele navysovani ceny neceho u jehoz zakladu je skutecna funkcni hodnota mnohem mensi nez u ostatnich vyrobku za obdobnou cenu."
I kdyz ta pistole bude lepsi nez ja,pak radsi sahnu po jinym vyrobci a zbrani abych si byl jistej ze i v zakladu budu ta"zavada"ja.Chci vyloucit situaci kdy se muzu vymlouvat na zbran a pak udelat blbost tipu "levny prodej".
-
ONDRA: Jo, to je pravda s tím navyšováním ceny. Jako tuningovat Felicii. Nicméně jako první krok na naučení se jsem koupil jetou (CZ 75 TS i tu Felicii) s tím, že to nebylo až tak drahý, není to až tak špatný (za ty prachy), a jak to půjde, pořídím něco solidnějšího. Jenže to ještě nějaký pátek potrvá, tak přemýšlím, že si aspoň udělám radost tím lakem, aby se mi na to líp koukalo...
MARKONY: Nedělá se ten titan náhodou i v černé?
MARKONY: Nedělá se ten titan náhodou i v černé?
- Tukan
- Nový uživatel
-
-
alfonss - Grafoman
http://www.strictlyipsc.com/matfakta2nd.htm
tak takhle nějak bych si představoval tuning Tactical Sportu
Jen mě zaráží ten odlehčenej závěr, nebude to náchylný k prasknutí?
tak takhle nějak bych si představoval tuning Tactical Sportu
Jen mě zaráží ten odlehčenej závěr, nebude to náchylný k prasknutí?
- Ondra
- Občasný návštěvník
- lukas
- Pravidelný návštěvník
- Ondra
- Občasný návštěvník
-
Ivoshek - Častý návštěvník
Alfonss: No píše tam, že kvůli zvýšené rychlosti závěru je nutné použít tlumič, aby zmírnil rázy a taky, že zvolil místa tak, aby neriskoval lom. Otázka je, ve kterém směru působí největší hlavní napětí, pokud je to ve směru osy hlavně, tak je tvar a umístění otvorů docela košér.
Zajímalo by mě jak provedl měření, o kterém se zmiňuje (podle čeho se řídil při výberu místa, kde udělal ty odlehčovací otvory): "To start I took a new slide and measured it carefully to find out where to remove material without risking that the slide will crack into pieces."
Zajímalo by mě jak provedl měření, o kterém se zmiňuje (podle čeho se řídil při výberu místa, kde udělal ty odlehčovací otvory): "To start I took a new slide and measured it carefully to find out where to remove material without risking that the slide will crack into pieces."
Obsah fóra / Krátké zbraně / CZUB+CZ Strakonice+ZVI+Alfaproj