- Jirka22
- Nový uživatel
Kozlice 12/70 do 25000 kč
Nazdárek . Můžete mi někdo poradit varianty nejkvalitnější Brokovnice Kozlici 12/70 za cenu do cca 25000 kč . Je mi jasný že to není moc peněz , ale bohužel na víc nemám . Chtěl bych ji na asfaltové holubi a možná taky někdy na lov , ale to jem opravdu málo. A když bude nekdo znát prodejce v Praze a jeho okolí kterého nebude obtěžovat si o té zbrani pohovořit tak to by byl fakt úspěch a jestli má i slušnej výběr tak to nemá chybu. Zatim jsem se sešel jen blbama !!! Je to fakt škoda .
Tak vám všem děkuju
Tak vám všem děkuju

-
hexagonal - Občasný návštěvník
No, to je těžký... Já do toho taky nechtěl vrážet prachy. Chtěl jsem něco levného, ale spolehlivého a trvanlivého. Jasný favorit byla IŽ 27. Za nějakých 16000. Obcházel jsem různé kšeftíky. A taky byli někteří takoví nějací divní. Koukali na mě jak na exota. Pak jsem přišel do prodejny, kterou vlastnil trenér mladých brokařů a řekl mi, že je opravdu lepší si připlatit a koupit něco skutečně kvalitnějšího. A nemusí to být nové. Zeptal se mě, co chci střílet a podle toho nabídl 2 varianty. Dobrej prodavač ví o flintách, které jsou k mání z druhé ruky. A jakožto trenérovi jsem neměl důvod mu nevěřit, že zrovna toto je pro mě dobré. Tak jsem zašel do banky, vzal si úvěr a koupil za 40 000 v té době dva roky starý Fabarm Max Luxus. A jsem fakt spokojenej. Flinta je těžká, tudíž nekope, krásná (všude, kam přijdu, na ni chlapi koukaj se zájmem), zatím žádná závada (nejsem ale žádný rekordman - cca 2000 ran za sezonu) i nějakou tu ceničku jsem s ní vystřílel. Popřemýšlej o navýšení investice. 

- Jirka22
- Nový uživatel
O ceně jsem už přemejšlel to by se možná dalo zařídit né sice tolik jako ty ale tak nějak . O brokovnici z druhé ruky taky přemejšlim protože na novou a dobrou opravdu asi opravdu nemám. Můžu tě požádat o www adresu nebo adresu té prodejny kde maj brokovnice z druhé ruky a nesnažej se člověka oškubat a uměj se taky chovat ? 

- Jirka22
- Nový uživatel
-
4mike - saigaholic
- Jirka22
- Nový uživatel
-
Petzold - Moderátor
Tak ještě jednou - duplikuješ vlákna, neboli se ptáš znovu na něco, co tady bylo. Stačí ?
bettinsoli-t555.html
bettinsoli-t555.html
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Brokovnice