- LUDEK123
- Nový uživatel
Re: Levné náboje
zdenal2 píše:Panove, vypada to, ze ALSA dost brutalne zdrazila. 100 ks prebijenych za 453 a vys..
Nejake jine tipy? Nejlepe Brno nebo okoli..
Co se pak tech Limitu tyce, tam se nejak menila ta technologie, nebo ne ? Nekdo to tu snad zminoval..
Porad plati nebrat ?
Kupoval jsem u pana lenikuse v Uherském Brodě přebíjenky za 4 Kč
- Dallli
- Sponzor serveru
Moje dnešní první zkušenost se SUMBRO 9mm Luger. Krabička 50 ks, cena 4,5kč za kus. Pistole CZ75 Compact. Vzhledově pěkné, ale na 50ks 6 selhačů.
Stejná pistole, střelivo S&B dosud bez selhače.
Na střelnici asi postačí, ale na cokoliv, kde bych požadoval spolehlivost bych je již nevzal.
Stejná pistole, střelivo S&B dosud bez selhače.
Na střelnici asi postačí, ale na cokoliv, kde bych požadoval spolehlivost bych je již nevzal.
-
sided - Moderátor
Při tomhle množství selhačů to vychází na 5,10 za náboj + riziko zničené zbraně. To se vyplatí.
- Dallli
- Sponzor serveru
Na druhé zmáčknutí vystřelili. Ale takto mi to nevyhovuje, takže je již nebudu brát. Chtěl jsem je vyzkoušet.
- Pupak
- Pravidelný návštěvník
Měl jsem podobný problém s poslední asi půltisícovkou zásob přebíjenek Alsa Pro, se kterými jinak panuje všeobecná spokojenost. Podle všeho je to problém zápalek, jsou promáčknuté dovnitř, takže se zápalník nejspíš nedostane dostatečně daleko dovnitř. Některé šly třeba až na pátý pokus, zkoušeno v několika různých Glocích. Zřejmě nepovedená série.
- Kolar
- Pravidelný návštěvník
Já jsem měl podobný problém, hodně selhačů. Dal jsem do zbraně jiný úderník a potom i novou pružinu úderníku. Problém trval a při prohlídce selhačů jsem zjistil že je propadlá zápalka. V tomhle případě jde ale o nové náboje SB.
- Pupak
- Pravidelný návštěvník
Pro představu, takhle vypadaj ty Alsy, jsou to ty dvě po stranách, uprostřed pro srovnání normálně vypadající zápalka. Na trénink řešení závad byly dobrý, ale něco se tady zjevně nepovedlo. Vypadá to, jako by ty zápalky lisovali něčím vypouklým, co je promáčklo dovnitř.
- Kolar
- Pravidelný návštěvník
- LUDEK123
- Nový uživatel
Chlapi, kde kupujete levné náboje 9 luger?? A co alsa pro vyrábí ještě už jsem tam zkoušel volat a nikdo telefony nezvedá, MImochodem jsem ted na zkoušku koupil LIMITy a už dle pohledu vypadají hrozně na nábojnicích takové "shrnutí" pocitově není ani cítt ale vidět to tam je a dna taky takové zvláštní, a Navíc mají ocelové pláště takže s limitem jsem skončil.
- JakubCh
- Pravidelný návštěvník
Jedině již zde na fóru zmíněné TST. Alsa pro ČR asi hned tak vyrábět nebude, Limit bych si do zbraně nedal...
Asi koupit lis a jede se vlastní výroba.
Asi koupit lis a jede se vlastní výroba.
- pavelos
- Nový uživatel
Jsem novacek, neprebijim. Nevim jak a kolik stoji na to ten vercajk.
Dneska jsem koupil 2000 naboju SB 9mm luger FMJ 7,50g z Pardubic za 4.5/ks . Privezl je na Moravu bez problemu. Naprosta spokojenost.
Dneska jsem koupil 2000 naboju SB 9mm luger FMJ 7,50g z Pardubic za 4.5/ks . Privezl je na Moravu bez problemu. Naprosta spokojenost.
-
Petzold - Moderátor
Úplně upřímně. Při dnešních nákupních cenách ze zajímavé, že by se maloobchodníkovi z Pardubic vyplatilo prodávat origo SB za 4,50 s DPH a ještě s dopravou, byť jen do Olmiku. A barva laku na zápalkách ?
-
Justinian - Častý návštěvník
Když se k němu teď sjíždí půlka republiky, tak možná jo, taky jsem toho u něj bral tři zádele. 

- Dancer
- Občasný návštěvník
Na podzim jsem s kolegy z práce od něj bral pistolové náboje (hlavně 9mm taky za 4,5/kus) za něco přes 40k Kč (s odvozem do Prahy) a přitom říkal, že veze zboží i do CZUB u Hlavního nádraží. Všchno byly tovární S&B.
Asi má obraty, že se mu to vyplatí...
Asi má obraty, že se mu to vyplatí...
- smoked.salmon
- Občasný návštěvník
-
jpp - Častý návštěvník
Co se týče těch SBček, za 4,50 Kč, v podstatě je jedno, zda prodá za tuto cenu na prodejnu, nějaké lokální MěP a nebo hromadu konečnému zákazníkovi. Zisk, byť v tomto případě je mrzký, je stejný a zvyšuje se jen objemem.
Pro zákazníka dobře, pro distribuční síť spíš bída. Pokud si člověk po sobě posbírá hilzny, po padíku je prodá, tak střílí za 4 Kč / kusan, což je dnes cena přebíjených... A je to fabrická patrona ve slušné kvalitě...
Pro zákazníka dobře, pro distribuční síť spíš bída. Pokud si člověk po sobě posbírá hilzny, po padíku je prodá, tak střílí za 4 Kč / kusan, což je dnes cena přebíjených... A je to fabrická patrona ve slušné kvalitě...
- filmovymaniak
- Častý návštěvník
Ahoj,
měl jsem na přebíjenkách od Alsy tak stejně deformovanou zápalku jak na fotce od Pupaka
Jedna mi dokonce neodpálila. Což znamenalo 1 jedinou závadu za celou dobu co pistol používám.
Škoda, že Kahr Mk9 deformuje všechny vystřelené nábojnice, takže už se nedají přebít.
Jsou neprodejné pro přebíječe a hodí se tak akorát do šrotu.
měl jsem na přebíjenkách od Alsy tak stejně deformovanou zápalku jak na fotce od Pupaka
Jedna mi dokonce neodpálila. Což znamenalo 1 jedinou závadu za celou dobu co pistol používám.
Škoda, že Kahr Mk9 deformuje všechny vystřelené nábojnice, takže už se nedají přebít.
Jsou neprodejné pro přebíječe a hodí se tak akorát do šrotu.
-
4mike - saigaholic
-
Jim11 - Častý návštěvník
Zajímavé čtení, nechce se až věřit, jak se takovej plastovej krám rozsype. Co by v těch nábojnicích muselo být? Nemyslím si, že by to LIMIT ustál, když k podobný nehodě dojde v přítomnosti zkušební komise na ZP. Chtělo by to samozřejmě řádně zadokumentovat a dát k soudu.
-
jpp - Častý návštěvník
Co by v nich bylo? D032 a stačí nadávkovat dvakrát a pistole je na cucky. A jestli si myslíš, že se tam dvojitá navážka nevejde, tak si to klidně zkus. Vejde, jako nic 
Prach je to ostrý jako pes a ty tlaky nevydrží žádná pistole...

Prach je to ostrý jako pes a ty tlaky nevydrží žádná pistole...
Obsah fóra / Střelivo / Pistolové a revolverové střelivo