-
Kall - Příspěvky: 2286
Re: Nightforce 8-32x56 NXS - MLR
v sobotu budu mluvit s odborníkem na toto tema, teda světelnost optiky a konstrukce puškohledu, poptám se na problém a sdělím.
-
lovec_1 - Častý návštěvník
Som zvedavy na vysledok rozpravy. V nejakom starsom casopise bol prave na tuto temu clanok od Zdenka Hlavacku (obchodny reprezentant Swarovski Optik)
OT:
To znamena,ze neprides na preteky, alebo 
OT:

- myska0777
- Nový uživatel
Koukám, že diskuse tu utichla bez slibovaných názorů odborníků! Zpětně když si přečtu diskusi, tak bych řekl, že se v podobných "tahanicích" přesně projevují naše krásné "národní vlastnosti". O všem umíme tlachat, k tématu se málokdo vyjádří a úspěch se neodpouští a závist je důvodem k pomluvám...
V každém případě Martinovi slouží určitě NF pořád a stále .... nebo se pletu?
V každém případě Martinovi slouží určitě NF pořád a stále .... nebo se pletu?
-
Grinch - Častý návštěvník
Pokud jde o mne tak mi doopravdy slouzi a slouzi bajecne! a jsem presvedcen o tom ze tak by mi slouzil na jakekoli razi!
pokud jde o kvalitu, tak vim ze jsou lepsi optiky. i NF ma za jistych podminek mlecny nadech a aberaci, ale zas je to dan za to, ze na moje pouziti je to totalne blbuvzdorna optika ktera mne vzdy podrzi a kdyz srovnam vykon za cenu co jsem ji mel tak je to nej volba co mne kdy potkala!
pokud jde o kvalitu, tak vim ze jsou lepsi optiky. i NF ma za jistych podminek mlecny nadech a aberaci, ale zas je to dan za to, ze na moje pouziti je to totalne blbuvzdorna optika ktera mne vzdy podrzi a kdyz srovnam vykon za cenu co jsem ji mel tak je to nej volba co mne kdy potkala!

-
sadrokarton - Příspěvky: 296
Zajímavá diskuze...
Moc tomu nerozumím, nicméně v testovacím centru pro M200 Cheytac jsem viděl, že používají NF. Oni to mají celé jako "systém" a NF je jen jedna z položek (konkrétní model se asi někde dá najít), určitě ale hodně důležitá.
Po přečtení názoru československých odborníků zde v diskuzi si začínám myslet, že ti Američani jsou opravdu tak blbí, jak se zde v Česku traduje.
Na tehdejší nejlepší světové výkony (tuším grupa v 15ich/2000yardu+(nevím přesně)) jim to ale stačilo, takže to asi nebude tak strašný.
Moc tomu nerozumím, nicméně v testovacím centru pro M200 Cheytac jsem viděl, že používají NF. Oni to mají celé jako "systém" a NF je jen jedna z položek (konkrétní model se asi někde dá najít), určitě ale hodně důležitá.
Po přečtení názoru československých odborníků zde v diskuzi si začínám myslet, že ti Američani jsou opravdu tak blbí, jak se zde v Česku traduje.
Na tehdejší nejlepší světové výkony (tuším grupa v 15ich/2000yardu+(nevím přesně)) jim to ale stačilo, takže to asi nebude tak strašný.
- Turbi
- Pravidelný návštěvník
sardaukar , precitaj celu temu poriadne, lebo teraz si povedal peknu blbost
na 408 CheyTac aj keby si dal optiku za 200-500 € nastrielas uplne rovnako

-
sadrokarton - Příspěvky: 296
Turbi: No, sice nevím, co přesně z toho, co jsem napisal, je "pekna blbost", ale dobrá. Popsal jsem jen to, co jsem viděl. Nebudu se hádat, nejsem odborník.
Ale jsem rád za radu, že mi stačí optika za 200Euro.
Ale jsem rád za radu, že mi stačí optika za 200Euro.
-
Grinch - Častý návštěvník
Jinak pokud by byl vážný zájemce tak je možné, že by šel do světa... jen se musím někde pořádně podívat přes Vortexe 

-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Obsah fóra / Zbraně / Optika, Příslušenství