White feather
Častý návštěvník
Častý návštěvník

06.12.2008 22:40

P/QB78+hafo příslušenství....

Tak po dlouhým váháním prodávám mojeho největšího mazlíčka. Je to vzduchovka na CO2 QB78. Vychází z nějakého modelu Crosmana (nevzpomínám si na model) čínani koupili fabriku a děllali to prakticky stejně.
Je vymazlená, toho času co jsme spolu strávily, až je mi líto ji prodat :(
Je na ní prakticky všechen tuning-zvětšená dírka v tyčce závěru, leštěný styčný plochy na spoušti, vyměněná pružinka ve spoušti, z ventylu vyndán propichovač a filc(místo toho síťky), pak je tam nové spodní zadní víčku z mosazi, duralová objímka mezi tlak. zás. a hlavní, duralový kompenzátor, nový šroub co drží pažbu a dřevo pohromadě, tuningová klička (jedna přímo na pušce a jedna navíc tuningová+originální-3 kličky!!!, jedna stojí minimálně 250Kč). Je osazena optikou DELTA 4*32AO, jednodílná montáž od BINOXu, na origo pažbě jsou svrtány 2 díry pro očka na řemen, v zadu je normálně očko, ve předu je jen ten vrut bez očka, je na něm totiž přidělaný adaptér na BiPod, BiPod tam samozřejmě je a to kopie VersaPodů(je upravený tak, že je z boku vyvrtaná dírka, ve který je závit, do kterého se zatočí červík proti tomu aby se to vyklalo-víc to drží rovinu), u origo pažby jsou ještě dvě podložky jako prodloužení z nějakého bíleho plastu, celá botka je oblepena černou izolačkou aby mi nezavázala o hadry. Ve zbrani je tuningová pružinka od Alexxxuse-pružinka bicího kladívka, je asi o 1/5 delší a silnější, proto jde klička více ztuha, ale nárut energie to asi bude. Zbraň je teď čerstvě rozebraná, vyčištěná a promazaná, všechny těsnění jsou povyměňovány, ani jsem ji nestihl nastřelit a asi ani nestihnu, není vůbec čas :( Dám k ní 3 funkční kyvety, které jsou plné (a jednu se zmáčklým ventylem), hasičák, který je prakticky úplně plný (asi 10x sem z něj plnil kyvetu), pažbu, kterou jsem sám pižlal, "kompenzátor", tubku z AS tlumiče jako základ na "něco", 15 kusů sifonových prázdných bombiček, 15kusů "crosman" bombiček-prázdných (kdyby někdo chtěl upravit na plnění-jde to, ale je to piplačka), sadu imbusů, sadu všech těsnění které jsou v tétu pušce (+aplikátor na těsnění hlavně), 3 kličky (jedna tuningová na pušce-Fe tyčka+duralová koncovka se 4 zápichama na "o" kroužky, pak originál kličku a jedno celou stočenou z nerezu), originální těsnění, originální propichovač a pružinku spiuště, pak asi 20 pružinek z propisek pro ladění spouště, originál spodní víčko, 3x propichovač na 7g bombičky, několik náhradních sítek, 2 šrouby do mojí pažby a ten origo šroub z origo pažby, origo mířidla-hledí i moucha (hned jsem je sundal, optika je optika), origo pružinku ventylu s dvěma podložkama (tak jsem to dřív tunil), pojistku (já ji vyndal a zaslepil jsem to válečkem z černýho silonu, ani to není vidět, jako pojistku jsem používal otevřenou páku závěru), origo plastová objímka tlak. zás. a laufu, pak taky očko na přední šrub, kde je teď dvojnožka, krabičku na diabolky s podavačem, asi 1 000ks takových čisticů hlavně (sem vysekával za nějakýho takovýho matroše co by mohl cistit hlaveň, jen nabít a vystřelit, moc sem to nepoužíval), mám tu Ms víčko an konec tlak. zás. (bohužel tam ale nesedí, bylo to dělaný když jsme chtěli udělat plnění, apk jsem pořídil normál ventyl) k tomupatří dva kamionový ventyly (přez ty se to mělo plnit), libela na optiku bez montáže, vypouštěcí ventyl na kyvety (tím se plní kola u aut, když máte redukci), nějaké šroubky, 1x plná "crosman" bombička, originál propichovač-víčko tlak. zásobníku, ještě k tomu mám taky čištění-3dílný čištění, bedna od optiky a pušky je samozřejmostí. Taky mám u pušky ventyl, přez který se připojuje kyveta a plní tlak. zás. z kyvety, stejně tak mám i ventyl co je na hasičáku a plní se s ním kyvety. Jako bonus přidám takovou gumovou destičku-držák na diabolky s klíčenkou a 80ks jednoho z nejlepšího střeliva JSB Exact ráže 4.51. Řemen k ní je taky.
Doufám, že jsem na nic nezapoměl, asi to bude trošku chaotické.
Pokud budou otázky tak přez PM či SZ.
Cena za toto vše by byla 5 100Kč. Myslím si že férová cena vzhledem k tomu, co vše k ní dávám (jen ty tuningový doplňky mě stály peněz)...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ještě další foto ke stáhnutí zde:
http://uloz.to/1026052/qb78-prislusenstvi.rar

White feather
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.12.2008 0:13

Tak úprava. Pažba, kterou jsem pižlal je již zamluvena. Díky tomu stahuji cenu na 4 900Kč!

White feather
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.12.2008 12:25

Puška zamluvena!

White feather
Častý návštěvník
Častý návštěvník

08.12.2008 17:44

Puška je na poště, takže.....
PRODÁNO!

Obsah fóra / Střelectví / Burza - Archiv