-
White feather - Častý návštěvník
P/QB78+hafo příslušenství....
Tak po dlouhým váháním prodávám mojeho největšího mazlíčka. Je to vzduchovka na CO2 QB78. Vychází z nějakého modelu Crosmana (nevzpomínám si na model) čínani koupili fabriku a děllali to prakticky stejně.
Je vymazlená, toho času co jsme spolu strávily, až je mi líto ji prodat
Je na ní prakticky všechen tuning-zvětšená dírka v tyčce závěru, leštěný styčný plochy na spoušti, vyměněná pružinka ve spoušti, z ventylu vyndán propichovač a filc(místo toho síťky), pak je tam nové spodní zadní víčku z mosazi, duralová objímka mezi tlak. zás. a hlavní, duralový kompenzátor, nový šroub co drží pažbu a dřevo pohromadě, tuningová klička (jedna přímo na pušce a jedna navíc tuningová+originální-3 kličky!!!, jedna stojí minimálně 250Kč). Je osazena optikou DELTA 4*32AO, jednodílná montáž od BINOXu, na origo pažbě jsou svrtány 2 díry pro očka na řemen, v zadu je normálně očko, ve předu je jen ten vrut bez očka, je na něm totiž přidělaný adaptér na BiPod, BiPod tam samozřejmě je a to kopie VersaPodů(je upravený tak, že je z boku vyvrtaná dírka, ve který je závit, do kterého se zatočí červík proti tomu aby se to vyklalo-víc to drží rovinu), u origo pažby jsou ještě dvě podložky jako prodloužení z nějakého bíleho plastu, celá botka je oblepena černou izolačkou aby mi nezavázala o hadry. Ve zbrani je tuningová pružinka od Alexxxuse-pružinka bicího kladívka, je asi o 1/5 delší a silnější, proto jde klička více ztuha, ale nárut energie to asi bude. Zbraň je teď čerstvě rozebraná, vyčištěná a promazaná, všechny těsnění jsou povyměňovány, ani jsem ji nestihl nastřelit a asi ani nestihnu, není vůbec čas
Dám k ní 3 funkční kyvety, které jsou plné (a jednu se zmáčklým ventylem), hasičák, který je prakticky úplně plný (asi 10x sem z něj plnil kyvetu), pažbu, kterou jsem sám pižlal, "kompenzátor", tubku z AS tlumiče jako základ na "něco", 15 kusů sifonových prázdných bombiček, 15kusů "crosman" bombiček-prázdných (kdyby někdo chtěl upravit na plnění-jde to, ale je to piplačka), sadu imbusů, sadu všech těsnění které jsou v tétu pušce (+aplikátor na těsnění hlavně), 3 kličky (jedna tuningová na pušce-Fe tyčka+duralová koncovka se 4 zápichama na "o" kroužky, pak originál kličku a jedno celou stočenou z nerezu), originální těsnění, originální propichovač a pružinku spiuště, pak asi 20 pružinek z propisek pro ladění spouště, originál spodní víčko, 3x propichovač na 7g bombičky, několik náhradních sítek, 2 šrouby do mojí pažby a ten origo šroub z origo pažby, origo mířidla-hledí i moucha (hned jsem je sundal, optika je optika), origo pružinku ventylu s dvěma podložkama (tak jsem to dřív tunil), pojistku (já ji vyndal a zaslepil jsem to válečkem z černýho silonu, ani to není vidět, jako pojistku jsem používal otevřenou páku závěru), origo plastová objímka tlak. zás. a laufu, pak taky očko na přední šrub, kde je teď dvojnožka, krabičku na diabolky s podavačem, asi 1 000ks takových čisticů hlavně (sem vysekával za nějakýho takovýho matroše co by mohl cistit hlaveň, jen nabít a vystřelit, moc sem to nepoužíval), mám tu Ms víčko an konec tlak. zás. (bohužel tam ale nesedí, bylo to dělaný když jsme chtěli udělat plnění, apk jsem pořídil normál ventyl) k tomupatří dva kamionový ventyly (přez ty se to mělo plnit), libela na optiku bez montáže, vypouštěcí ventyl na kyvety (tím se plní kola u aut, když máte redukci), nějaké šroubky, 1x plná "crosman" bombička, originál propichovač-víčko tlak. zásobníku, ještě k tomu mám taky čištění-3dílný čištění, bedna od optiky a pušky je samozřejmostí. Taky mám u pušky ventyl, přez který se připojuje kyveta a plní tlak. zás. z kyvety, stejně tak mám i ventyl co je na hasičáku a plní se s ním kyvety. Jako bonus přidám takovou gumovou destičku-držák na diabolky s klíčenkou a 80ks jednoho z nejlepšího střeliva JSB Exact ráže 4.51. Řemen k ní je taky.
Doufám, že jsem na nic nezapoměl, asi to bude trošku chaotické.
Pokud budou otázky tak přez PM či SZ.
Cena za toto vše by byla 5 100Kč. Myslím si že férová cena vzhledem k tomu, co vše k ní dávám (jen ty tuningový doplňky mě stály peněz)...
Ještě další foto ke stáhnutí zde:
http://uloz.to/1026052/qb78-prislusenstvi.rar
Je vymazlená, toho času co jsme spolu strávily, až je mi líto ji prodat

Je na ní prakticky všechen tuning-zvětšená dírka v tyčce závěru, leštěný styčný plochy na spoušti, vyměněná pružinka ve spoušti, z ventylu vyndán propichovač a filc(místo toho síťky), pak je tam nové spodní zadní víčku z mosazi, duralová objímka mezi tlak. zás. a hlavní, duralový kompenzátor, nový šroub co drží pažbu a dřevo pohromadě, tuningová klička (jedna přímo na pušce a jedna navíc tuningová+originální-3 kličky!!!, jedna stojí minimálně 250Kč). Je osazena optikou DELTA 4*32AO, jednodílná montáž od BINOXu, na origo pažbě jsou svrtány 2 díry pro očka na řemen, v zadu je normálně očko, ve předu je jen ten vrut bez očka, je na něm totiž přidělaný adaptér na BiPod, BiPod tam samozřejmě je a to kopie VersaPodů(je upravený tak, že je z boku vyvrtaná dírka, ve který je závit, do kterého se zatočí červík proti tomu aby se to vyklalo-víc to drží rovinu), u origo pažby jsou ještě dvě podložky jako prodloužení z nějakého bíleho plastu, celá botka je oblepena černou izolačkou aby mi nezavázala o hadry. Ve zbrani je tuningová pružinka od Alexxxuse-pružinka bicího kladívka, je asi o 1/5 delší a silnější, proto jde klička více ztuha, ale nárut energie to asi bude. Zbraň je teď čerstvě rozebraná, vyčištěná a promazaná, všechny těsnění jsou povyměňovány, ani jsem ji nestihl nastřelit a asi ani nestihnu, není vůbec čas

Doufám, že jsem na nic nezapoměl, asi to bude trošku chaotické.
Pokud budou otázky tak přez PM či SZ.
Cena za toto vše by byla 5 100Kč. Myslím si že férová cena vzhledem k tomu, co vše k ní dávám (jen ty tuningový doplňky mě stály peněz)...

Ještě další foto ke stáhnutí zde:
http://uloz.to/1026052/qb78-prislusenstvi.rar
-
-
Obsah fóra / Střelectví / Burza - Archiv