- Obelix
- Častý návštěvník
Řešíme pistoli v 9 mm L pro paní s extrémně malou rukou. PPS je horký favorit,a protože zaplaceným testům v ZN a SR nevěřím, prosím majitele o veškeré info. Zajímá mě hlavně spolehlivost při větším počtu ran, popřípadě pokud by byl někdo ochoten sejít se na Avimu, a nechal ji z PPS vystřelit. Děkuji všem ...
-
krampus - Častý návštěvník
- Obelix
- Častý návštěvník
-
star měla brymová v praze. a myslím , že star ještě stále vesele náhr díly má, spojili se s astrou. llama naneštěstí zanikla. a myslím, že na firestar jen tak náhr. díly potřeba nebudou. velmi betelná hračka. to spíš budeš potřebovat náhr, díly na walther. (p99 se v některých snad ojedinělých případech mírně rozpadaly - byly překalený)
- Obelix
- Častý návštěvník
-
já bych se toho zase tak nebál. přece jen to není bouchačka na masový střílení. jestli je to pro ženskou na nošení, tak bych se toho rozhodně nebál. než z toho vystřelí několik tisíc ran, bude to trvat několik let... a když do toho nebude cpát +P+ náboje tak to bude zřejmě v pohodě. (beztak bude nosit subsoniky)
- Obelix
- Častý návštěvník
-
-
Poli - Častý návštěvník
- Slepec
- Nový uživatel
Mám PPS a nemohu si stěžovat střílím cca 200 nábojů a je z ní vystříleno cca 2000 nábojů. Nezasekává se a neměl jsem s ní zatím žádné potíže, náboje používám SaB na střelnici jinak Lapui. Je pravda že po střelnici jí vyčistím ale to není žádý problém. Měl jsem Glock ale mám malou ruku a i když je to špičková zbraň tak mi nesedl do malé ruky což PPS do malé ruky padne jak ulitý.
Při obrané střelbě je dostačujicí. A na skryté nošení úžasný,každopádně doporučuji stejně si na střelnici tuto zbraň zapůjčit,ne každému může vyhovovat při střelbě.
Při obrané střelbě je dostačujicí. A na skryté nošení úžasný,každopádně doporučuji stejně si na střelnici tuto zbraň zapůjčit,ne každému může vyhovovat při střelbě.
- Obelix
- Častý návštěvník
- Slepec
- Nový uživatel
to není problém jen sem časově vytížen
nicméně to zas není nemožné Avim není problém, jsem schopný být k dispozici o kolo 19:00 ve čtvrtek pokud bude to bude i tobě vyhovovat. Jinak mail na spojení Michelin12@seznam.cz

-
Milan S. - Nový uživatel
Re: novy Walther PPS 9 mm x 19
Zdravím, není tu nějaký ochotný držitel této zbraně z Brna+okolí, či Hradce+okolí? Uvažuji o koupi a rád bych si jí vyzkoušel.
Nebo nevíte někdo, jestli ten kus, co mají v Triggeru půjčují se všemi zásobníky a hřbety, co se k této zbrani dodávají?
PS: Nevím, co se vám na této zbrani nelíbí, vždyť je pěkná. Naopak starý PPK je hroznej humáč, to bych nevzal do ruky
Nebo nevíte někdo, jestli ten kus, co mají v Triggeru půjčují se všemi zásobníky a hřbety, co se k této zbrani dodávají?
PS: Nevím, co se vám na této zbrani nelíbí, vždyť je pěkná. Naopak starý PPK je hroznej humáč, to bych nevzal do ruky

- SINCITYMAN
- Moderátor
Uááááááááááááá, bijte hóóóó,mučte hóóóó...barbara jednohóóó 

-
Pedros - Pravidelný návštěvník
-
Justinian - Častý návštěvník
To je hnus, velebnosti. Honem pro klíče a pomazlit P99 gen I., ať nemám zlé sny. 

- Ejdrijen
- Nový uživatel
Nevedel by niekto ako sa robi uplna rozborka PPSka? Ako sa z ramu vyberie ten komplet so spustou, hm?
- Savage FVSS19
- Pravidelný návštěvník
Dělá so to po vyražení obou spojovacích čepů z rámu rukojeti. Jinak ten modul je vpředu svařený a vzadu drží vlastní pružností, tj musí se tak nějak opatrně rozpáčit a pak z ně vyndáš co potřebuješ. Skládá se to stejně blbě a chce to docela opatrně. Je tam jedna pružina co se dává dovnitř zpět snad třetí rukou
Jinak na nějakém americkém webu už se napamatuju kde, je to obrázek po obrázku. Co se týče vnitřního zpracování dílů co se běžně nevyndavaj tak nic moc. MIM výpečky s min. opracováním a ražený plech taky s otřepy. Takže zabrousit a leštit a brousit a leštit a .....
Jinak mojí ženě na PPS vadila tvrdá s bicí pružina (zdroj alespoň u toho jejího prapodivné charakteristiky spouště). A ejhle kdo by to řek do PPS jde bicí pružina z G19
Modrá chodí slušně a po vyleštění všech vnitřních částí ve spoušťáku i na úderníku chodí i bílá.
Odpor spouště cca 1,7k no věděli jste to :O)))

Jinak mojí ženě na PPS vadila tvrdá s bicí pružina (zdroj alespoň u toho jejího prapodivné charakteristiky spouště). A ejhle kdo by to řek do PPS jde bicí pružina z G19

- Savage FVSS19
- Pravidelný návštěvník
Ještě něco. Není to nic moc, ale přikládám obrázek deatomizovaného
PPeska.
Dělám to vždycky pro kontrolu, když mi nějaký díl chybí nebo přebývá.
Z fotky pak člověk pozná co se zatoulalo nebo naopak na co zapoměl.

Dělám to vždycky pro kontrolu, když mi nějaký díl chybí nebo přebývá.
Z fotky pak člověk pozná co se zatoulalo nebo naopak na co zapoměl.
- Ejdrijen
- Nový uživatel
Dakujem za info!
Znie to odstrasujuco, ako casto by sa to malo cistit takto do hlbky?
Znie to odstrasujuco, ako casto by sa to malo cistit takto do hlbky?
Savage FVSS19 píše:Dělá so to po vyražení obou spojovacích čepů z rámu rukojeti. Jinak ten modul je vpředu svařený a vzadu drží vlastní pružností, tj musí se tak nějak opatrně rozpáčit a pak z ně vyndáš co potřebuješ. Skládá se to stejně blbě a chce to docela opatrně. Je tam jedna pružina co se dává dovnitř zpět snad třetí rukouJinak na nějakém americkém webu už se napamatuju kde, je to obrázek po obrázku. Co se týče vnitřního zpracování dílů co se běžně nevyndavaj tak nic moc. MIM výpečky s min. opracováním a ražený plech taky s otřepy. Takže zabrousit a leštit a brousit a leštit a .....
Jinak mojí ženě na PPS vadila tvrdá s bicí pružina (zdroj alespoň u toho jejího prapodivné charakteristiky spouště). A ejhle kdo by to řek do PPS jde bicí pružina z G19Modrá chodí slušně a po vyleštění všech vnitřních částí ve spoušťáku i na úderníku chodí i bílá.
Obsah fóra / Krátké zbraně / Glock, a další recykláty