-
Zajic - Častý návštěvník
Kora .38 special
Chci se zeptat jestly ma nekdo skusenosti s revolverem Kora .38 special 2,1/2" Panda. Ja jsem ho zakoupil pred par dny uz pouzity za rozumnou cenu tak by me zajimala: zivotnost zbrane,skusenosti s pouzitym strelivem,upravy atd...
-
Jimi - Moderátor
Nebylo by lepší se o to zajímat před nákupem? Já mám Holek 820 od AlfaProj a mám takový pocit, že to bude téměř to samé. Rám mám z hliníkové slitiny. Celkově jsem s ním za ty peníze spokojený, ale nemá to žádnou velkou životnost. Vystřílím s ním kolem 100/měsíc, tak snad pár let vydrží. Co se úprav týká, tak připadá v úvahu asi jenom výměna střenek a přikoupení Jetloaderu k rychlejšímu přebíjení. Pokud to máš na nošení, tak kvalitní pouzdro, nejlépe tvarované na zbraň, aby nepovolilo. Já to svoje musel upravit, aby nevypadával ČZ 50 se mi ale lépe schová pod triko, "holka" mi tam dělá grču... možná je to tím pouzdrem. Střílím jak továrníma FMJ komol.kužel, tak přebíjenkou s olovem. Zatím se mi ve třech případech stalo, že v DA režimu neodpálil...v SA bez problémů.
-
Zajic - Častý návštěvník
Jimi:
Dekuju ti za odpoved mas pravdu ze tyhle revolvery jsou skoro totozne Ja jsem o zbrani uz driv cetl ale zajima me spis nazor majitelu nez to co udava vyrobce. Zbran chci nosit takze kvalitni pouzdro bude nutnosti. Strilet z ni budu jenom kondicne takze toho az tak moc nenastrilim. Jen me prave zajimalo kolik asi ma zivotnost nebo co na tom muze odejit a na co si dat pozor
Dekuju ti za odpoved mas pravdu ze tyhle revolvery jsou skoro totozne Ja jsem o zbrani uz driv cetl ale zajima me spis nazor majitelu nez to co udava vyrobce. Zbran chci nosit takze kvalitni pouzdro bude nutnosti. Strilet z ni budu jenom kondicne takze toho az tak moc nenastrilim. Jen me prave zajimalo kolik asi ma zivotnost nebo co na tom muze odejit a na co si dat pozor
-
Jimi - Moderátor
Ohledem na matroš bude asi hrozit časem prasknutí rámu, nebo problém s upevněním hlvně ve slitině? Mevím zcela přesně. Počítám, že až tento thread objeví 4mike, tak nám to s gustem sdělí...viz.: viewtopic.php?t=988
Já doufám, že zvládne aspoň 5000 ran
Já doufám, že zvládne aspoň 5000 ran
-
4mike - saigaholic
Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery