-
wolf - Příspěvky: 699
Re: jaké pouzdro?
Tak zitra jedu do sousedniho mesta k Sadlerovi na mereni zbrane
(Taurus 24/7 Pro 9mm http://www.taurususa.com/product-detail ... umbseries=)
Doufam, ze budu mit v cem brzy milacka nosit
Hodim potom fotky az bude hotovo ...
(Taurus 24/7 Pro 9mm http://www.taurususa.com/product-detail ... umbseries=)
Doufam, ze budu mit v cem brzy milacka nosit

- ARES
- Častý návštěvník
Tak jsem si vzpomněl, když už tady vidím ty paddlové holstery z kydexu
http://www.youtube.com/watch?v=oDeKtgkZKmQ
http://www.youtube.com/watch?v=oDeKtgkZKmQ
-
admix - Příspěvky: 1815
ARES: tohle tvrdili o fobusu a glock1719 to prej zkousel s klukama a urval si akorat poutka na pasek .. tezko rict
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
- ARES
- Častý návštěvník
-
Hungry - Moderátor
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Možeš.A pokud Hungry dodá propriety možem to zkusit znovu.
Ulomit se dá asi všechno , ale mám to tehdy vydrželo.

Ulomit se dá asi všechno , ale mám to tehdy vydrželo.
- SINCITYMAN
- Moderátor
Správnej voják z...kazí i kovadlinu 

-
marish - Občasný návštěvník
Líbí se mi kožené pouzdro jako na doklady a peněženku. Železo je tak při ruce, a skoro nikoho ani nenapadne že by v něm byla pistole.
Musí být natolik "univerzální" aby ho šlo nosit v 99,5% případů, kdy lze mít zbraň. Na opasku, za gumou od trenek, i v ruce, když gatě půjdou dolů (u doktora...), nalevo i napravo. A všem musí být jasné že to jsou jen ty doklady a peněženka...
A zapínání aby nic nevypadlo, a v případě potřeby šlo tasit co nejrychleji.
Až ho domyslím do detailu, nechám si ho asi ušít.
Podle mne je to cesta, podle hesla, nenosit vůbec a nebo pořád, cokoli mezi tím je větší risk než jedna z těch dvou možností...
Musí být natolik "univerzální" aby ho šlo nosit v 99,5% případů, kdy lze mít zbraň. Na opasku, za gumou od trenek, i v ruce, když gatě půjdou dolů (u doktora...), nalevo i napravo. A všem musí být jasné že to jsou jen ty doklady a peněženka...
A zapínání aby nic nevypadlo, a v případě potřeby šlo tasit co nejrychleji.
Až ho domyslím do detailu, nechám si ho asi ušít.
Podle mne je to cesta, podle hesla, nenosit vůbec a nebo pořád, cokoli mezi tím je větší risk než jedna z těch dvou možností...
-
nounejm - Pravidelný návštěvník
Marish - a na jakou zbran to mas? Kdyz si predstavim cokoliv vetsiho nez Kevin, tak mi prijde, ze by to pouzdro muselo narust do velikosti etuje na zbran a tudiz by to jaksi ztracelo smysl :o) Nehlede na zpusob taseni... Ale treba se zadari, drzim palce ;o)
Ja sam pouzivam vnitrni pouzdro Comp-Tac C-TAC, ktere ma vyhodu ve snadne polohovatelnosti, rychlem nasazeni a sundani a hlavne je tzv. tuckable, cili do kalhot clovek zastrci triko i kosili a z pouzdra jsou videt jen packy nebo prakticky nic (zalezi na dokoupenych doplncich).
edit: ted jsem si vsiml v jinem vlakne, kde cmk ukazuje jim navrzene pouzdro "jako na doklady" ... uz chapu princip, nicmene ta velikost mi stale prijde velika. Holt asi je to zvykem tahat doklady v kapse u kalhot :o))
Ja sam pouzivam vnitrni pouzdro Comp-Tac C-TAC, ktere ma vyhodu ve snadne polohovatelnosti, rychlem nasazeni a sundani a hlavne je tzv. tuckable, cili do kalhot clovek zastrci triko i kosili a z pouzdra jsou videt jen packy nebo prakticky nic (zalezi na dokoupenych doplncich).
edit: ted jsem si vsiml v jinem vlakne, kde cmk ukazuje jim navrzene pouzdro "jako na doklady" ... uz chapu princip, nicmene ta velikost mi stale prijde velika. Holt asi je to zvykem tahat doklady v kapse u kalhot :o))
-
marish - Občasný návštěvník
Problém není ani tak velikost jako spíš hmotnost. Se subkompaktem se hravě dostaneš přes kilo, se záložním šupletem, ke kterýmu obdélníkový tvar pouzdra svádí, i přes kilo a čtvrt...
V úvahu mi přichází právě Kevin, Ruger LCP, CZ 92...
Na klasických pouzdrech byť vnitřních, mi prostě vadí že uvidí-li je někdo, uvidí i zbraň... Zrovna mě napadá že třeba při úrazu, autonehodě, to může někoho tak polekat, že ti ani neposkytne pomoc. Hodně lidí má ze zbraní neadekvátní strach...
V úvahu mi přichází právě Kevin, Ruger LCP, CZ 92...
Na klasických pouzdrech byť vnitřních, mi prostě vadí že uvidí-li je někdo, uvidí i zbraň... Zrovna mě napadá že třeba při úrazu, autonehodě, to může někoho tak polekat, že ti ani neposkytne pomoc. Hodně lidí má ze zbraní neadekvátní strach...
- Stragen
- Nový uživatel
Máte někdo zkušenost s těmito pouzdry ač určenými pro airsoft?lze je použít na normální zbraně?
http://www.pazba.cz/Pouzdra/
http://www.pazba.cz/Pouzdra/
-
aifelov - Občasný návštěvník
Ahoj.Hledám pouzdro na CZ 97,moc jsem toho nenašel co třeba tohle?http://www.kentaurzbrane.cz/doplnky-ke-zbranim/pouzdro-fobus-walther-pps-cz-97-evolution-e2
- selag
-
5.11 - Občasný návštěvník
Re: STI - tuning
Zdravím všechny. Mám dotaz a nechci zbytečně zakládat nové vlákno.
Sháním na Edge opaskové pouzdro (ne držák). Zatím jsem objevil akorát Sickingera a Blade-tech.
Víte prosím o dalších výrobcích? Jde mi o to, aby pouzdro bylo nejlépe samosvorné a max. šetrné k povrchvce.
Předem díky všem!
Sháním na Edge opaskové pouzdro (ne držák). Zatím jsem objevil akorát Sickingera a Blade-tech.
Víte prosím o dalších výrobcích? Jde mi o to, aby pouzdro bylo nejlépe samosvorné a max. šetrné k povrchvce.
Předem díky všem!
-
Justinian - Častý návštěvník
Dotaz pro majitele vnitřních pouzder Dasta:
Mají nějaký mechanismus, který brání vytažení pouzdra při tasení?
Uncle Mike's mají třeba protiháček na opasek... existuje u Dasty něco podobného?
Mají nějaký mechanismus, který brání vytažení pouzdra při tasení?
Uncle Mike's mají třeba protiháček na opasek... existuje u Dasty něco podobného?
-
KajaKliment - Častý návštěvník
Mám vnitřní pouzdro na CZ75 a klips je tvarovaný tak, aby se zahákl za opasek. Zatím se mi nikdy nestalo, že bych vytáhl se zbraní i pouzdro. Pro sundání z opasku musím klips odtáhnout.
-
armytec - Příspěvky: 317
jediny co tomu brání je taková ta ohlá kovová spona (esíčko ve spodní části) . při dostatečné šířce opasku se opře ten zoubek o dolní kranu opasku a nevytáhne se to. mě se to teda zatim nestalo a to uz ho pár let nosim- i když uznvám že už jsem viděl lepší způsoby. ovšem ta cena je taková pouzdra je taková že tam moc velký kulišárny nevymyslíš. vhodný je to ale na menší zbraně jako třeba na mojí raminu. Něco většího bych v tom asi nenosil.
-
Justinian - Častý návštěvník
Já to chci na P99, to je sice oficiálně fullsize, ale ve skutečnosti je taková malučká, milučká.
S tím klipsem... jistota je kulomet, neznáte někdo dostupné vnitřní pouzdro s lepším zajištěním?
Jinak samozřejmě díky.

S tím klipsem... jistota je kulomet, neznáte někdo dostupné vnitřní pouzdro s lepším zajištěním?
Jinak samozřejmě díky.
- glock69
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních