-
Tomáš Musil - Pravidelný návštěvník
Re: Walther PPK
Dnes jsem si jednoho přivezl ze Zeleného sportu,super stav,nestřílený.Minulý týden mi v BVS ukázal poslední dva kusy co měl,to byla hrůza.Za ten bych nedal ani polovinu toho,co za ně chtějí.
-
gunman - Častý návštěvník
Mr.Musil mne předběhl, taky jsme dnes byli ve Slatině a dovezli PPk, buď jsou hodně dobře zrepasovaný a nebo skoro nový, hlavně perfektní, povrchovka taky
za ty peníze skvělé, na stránkách ještě jsou, neváhal bych
za ty peníze skvělé, na stránkách ještě jsou, neváhal bych
-
Chotis - Pravidelný návštěvník
Tak pokud jsou za tu cenu v tomhle stavu, tak to je hodně vostrá nabídka
Kdo ho ještě nemá, ať tam běží! Levněji už to asi nepůjde...
Musil, gunman: mají na levé straně závěru v nápisu Kal. 7,65 anebo Cal. 7,65 ?

Musil, gunman: mají na levé straně závěru v nápisu Kal. 7,65 anebo Cal. 7,65 ?
- adam1
- Nový uživatel
Mam velky zajem o koupi PP 22lr., nevite jestli ji maji Zeleny sport a v jakem je stavu? Diky
-
Urdo von Fuj - Častý návštěvník
-
trabi_fun - Častý návštěvník
Malorazkovy PPcko muzu pouze doporucit - mam ho uz asi 15let a naucilo se na nem strilet (spoustet) rada mych kamaradu/-ek. Zpetny raz je primereny, ze se toho lidi neboji, spoustak je jako u klasicke pistole (na rozdil od tercove 22LR pistole u ktere je spoust pro vyuku strelby nepouzitelna - moc jemna). Zere to (aspon to me) temer vse vcetne starickych REXek, presnost uchazejici. Provozni naklady nizke.
- adam1
- Nový uživatel
Urdo von Fuj píše:a co třeba se juknout na stránky Zeleného sportu?
na stránky ja sem kuknul, byl i v BVS, na stránce napsáno ze výběr od různých výrobců, ale zeptal jsem se, jestli uz někdo byl tam a kupoval PP 22 lr!
-
Tomáš Musil - Pravidelný návštěvník
Musil, gunman: mají na levé straně závěru v nápisu Kal. 7,65 anebo Cal. 7,65 ?[/quote]
Můj má Cal.7,65
Můj má Cal.7,65
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
adam1 píše:Urdo von Fuj píše:a co třeba se juknout na stránky Zeleného sportu?
na stránky ja sem kuknul, byl i v BVS, na stránce napsáno ze výběr od různých výrobců, ale zeptal jsem se, jestli uz někdo byl tam a kupoval PP 22 lr!
Ach jo, zase zacinas?

Ptal ses: "...nevite jestli ji maji Zeleny sport a v jakem je stavu?"
Nejspis ses spatne vyjadril, ale na takto polozenou otazku Ti von Fuj odpovedel zcela adekvatne.

-
Walt - Příspěvky: 1417
moje PPK ma taky Cal.7,65 mm, je leskle cernene a s vyvrtem jak zrcadlo
dnes v poledne jeste bylo z ceho vybirat (v ZS)
vetsina pistolli je leskle cernena, par kusu s matnejsim telem a asi dva vypadaly jako fosfatovane
na nekterych pazbickach byla cisla, nebo pismena psana barvou, par PPK melo zasobniky bez botky
samostatne prodavane zasobniky byly bez botky vsechny (uz meli jen asi 6 - 8 kusu), vybral jsem pekne, na nekterych byly drobne stopy rzi
dnes v poledne jeste bylo z ceho vybirat (v ZS)
vetsina pistolli je leskle cernena, par kusu s matnejsim telem a asi dva vypadaly jako fosfatovane
na nekterych pazbickach byla cisla, nebo pismena psana barvou, par PPK melo zasobniky bez botky
samostatne prodavane zasobniky byly bez botky vsechny (uz meli jen asi 6 - 8 kusu), vybral jsem pekne, na nekterych byly drobne stopy rzi
-
gunman - Častý návštěvník
naše mají Kal. 7,65mm
- emrivan
- Občasný návštěvník
Zdravím. Přestože můj PPK již nemám píšu kvůli zásobníkům: Chápu, že pro parádu a sběratelsky je třeba mít orig. - k PPK byl dodáván jeden s botkou a jeden v koženém pouzdře bez botky. Ale jestli to máte na střílení, tak jsou k dostání bez problémů zásobníky MecGar na adrese http://eshop.jsa.cz/launch.php?s=category&IDcat=6&TM=6. Měl jsem 4, chodily skvěle a s origošema jsem nestřílel, ty jsem si šetřil. Když jsem PPK prodával, tak mi jeden ze zájemců později napsal, že si nechal poslat zásobníky z USA a přišly ho na polovic. Jen ta cena 190,- v ZS je samozřejmě skvělá, ale bez botky... jinak na to šly s trochou násilí botky z jakýchsi českých pistolí 7,65 - dal mi je tam puškař. EM
- hanzik86
- Pravidelný návštěvník
Na zásobník PPK jde botka od zásobníku ČZ 50 / 70. Ale v porovnání s origo ppk botkou je to hrůza 

- emrivan
- Občasný návštěvník
Tak, tak, nemohl jsem si vzpomenout na ten vzor. A hrůza to proti originálu fakt je. Ale ty MecGarovské botky jsou dobré - trochu sice vypadají jako plastovky pro glock, ale výborně sedí v ruce a při odhození zásobníku pád v pohodě vydrží (vyzkoušeno mnohokrát na LOS). EM
- Tiborman
- Nový uživatel
Ahoj všichni, koupil jsem taky jednoho ppk mazlika ze zeleného sportu.... doporučte mi pouzdro na nošeni... diky
- emrivan
- Občasný návštěvník
Ahoj. Měl jsem fobuse pádlo viz: http://eshop.jsa.cz/launch.php?s=catego ... pd=&page=3 a na hodně skryté nošení vnitřní Dastu. Dastu jsem si ve všech případech (Glock26, PPK, Kevin) mírně přešíval - pod lučíkem jsem to režnou nití malinko zapošil a pistole pak do pouzdra jakoby "zacvakne" a spolehlivě drží. Jinak fobusy jsou bezvadný. EM
- adam1
- Nový uživatel
- Tiborman
- Nový uživatel
Ahoj, mám takovou menší potíž s pepkem - při nataženém kohoutu mi nereaguje na zmáčknutí spouště, v DA režimu je to ok, nevíte někdo čím by to mohlo být. Mám ho doma as 3 týdny a vše ok, až do dneška. Díky
- emrivan
- Občasný návštěvník
Brněnská Alfa-proj spolupracuje s puškařem, který toto přímo na PPK dělá. Teď mají týden dovolenou, ale pak kontaktuj vedoucího pana Pekaříka http://www.alfa-proj.cz/mo-prodejna/ a on Ti může zařídit servis. Nebo pokud to máš blíž, tak pan Tlapa v Č. Budějovicích. EM
-
teddis - Pravidelný návštěvník
Ahoj, dnes jsem si koupil svoji první PPK. Nevydržel jsem čekat až Zelenysport přiveze další várku a koupil ho zde: http://www.armyeshop.cz/ Cena 4800,- je dobrá, bohužel je to nějaká složenina. Na závěru je značení PPK-L, ale váhově i rozměrově je to klasické PPK. Vzal jsem ho i tak, hlaveň je nádherná, mechanizmus mi přišel bez vůlí. Byla to láska na první dotek
Doma jsem ho hned vyčistil, byl střílený, v drážkách bylo trochu špíny a okolo úderníku. No nic, to nějak přežiji... Co mi trošku dělá vrásky je, že zásobník škrábe náboje. Zkusil jsem jak podává, tj. vložil jsem plný zásobník a přetahováním závěru jednu po druhé vyhodil. Na nábojích jsou patrné škrábance, spodek nábojů je jakoby osekaný. Po rozebrání PPK byly na vnitřní straně závěru drobné částice mosazi. Přisuzuji to konstrukci zásobníku, vršek je hodně uzavřený. Máte někdo podobné zkušenosti?

Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní