- prase
- Nový uživatel
Re: jaké pouzdro?
Zkusil jsem si udělat pár pouzder. Pro ty,co by to chtěli taky zkusit (budou svátky,stejně se budete jenom válet u bedny, takže času bude dost
) pár info: kůže se dá sehnat levně na gara.cz , chtějte přírodní kraj, tloušťku od 2,5mm. Já jsem bral 3 mm a s poštou mě to vyšlo asi na 580 kč. Dost dobrých rad je třeba tady: http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=topics&f=8
Tady jsou moje výtvory. Podpažáky ještě nejsou hotové a futrálek s rybičkou je dárek pro syna

Tady jsou moje výtvory. Podpažáky ještě nejsou hotové a futrálek s rybičkou je dárek pro syna
-
Gunny - Častý návštěvník
O tolik zase 1911 užší nebude. Kdo ji má, zkuste vzít šupléru a kolik má šířku čumáku ( závěr + rám, tzn. to co je ve futrálu). Glock má 255 mm šířku a 365 vejšku ( bez mouchy).
-
travis - Příspěvky: 882
Tada: on totiž Tvůj podpažák je kopie amerického podpažáku z II.ww který nosili důstojníci a piloti (to asi víš) s 1911 a tam nebylo tak důležité rychlé tasení. Jeden v tomto stylu jsem dříve také šil.
- Tada
- Častý návštěvník
travis: Vím. Já ho s tím taky nekupoval, potřeboval jsem nějaký holster, který bude zbraň pevně držet na místě i při extrémní pohybech (jízda na koni) a tohle přesně splňuje. Jako bonus ho nosím normálně pod bundou, protože to chci trošku střídat s vnitřním opaskovým...
-
DeadMan - Častý návštěvník
hlapi už vím že příští rok přibude G17 a rozhodl jsem se že místo do podvěsné svítilny investuju do lepšího pouzdra a tak jsem se díval na několikrát zmiňovaný Fobus ale mám dotaz
1. může mi někdo poslat fotku pouzdra s průvleky na opasek (na netu je vždy fotka z té strany kde to není vidět)
2. jaký je rozdíl krom vizuálního mezi modelem I.gen a II.gen
1. může mi někdo poslat fotku pouzdra s průvleky na opasek (na netu je vždy fotka z té strany kde to není vidět)
2. jaký je rozdíl krom vizuálního mezi modelem I.gen a II.gen
-
Gunny - Častý návštěvník
Pokud hodláš investovat do lepšího pouzdra, tak jednoznačně Blackhawk Serpa - máš v balení pádlo i průvlek. Lepší verze je ta s pojistkou. Pro estéty i basketovaný. A je k tomu stavebnice, takže z toho jde udělat pancake, podpažák, steheňák, molle......
-
DeadMan - Častý návštěvník
V čem jiném je lepší než v možnosti mít 2 v 1 (pádlo&průvlek) oproti Fobus?
- glock69
Nevím, jaký mám typ (je bez pojistky), ale hlavní výhoda je, že kryje celou G17, u těla je plast až je konci závěru, navíc jde štelovat síla sevření. Na druhou stranu ve fobusu je zbraň blíže tělu, takže velká výhoda pro skryté nošení.
-
Gunny - Častý návštěvník
Prostě máš obojí- někdo využije obojí, někdo se nemůže rozhodnout-tak vyzkouší.
O tom, že Fobus je blíže k tělu bych i diskutoval. Pokud se nebudu hádat, tak Fobus ( pádlo bez rotace) je tak nastejno s Blackhawkem ( kterej má nastavení náklonu standartně). Co se týká Fobuse s rotací, tak to je pouzdro snad jen na střelnici..........
O tom, že Fobus je blíže k tělu bych i diskutoval. Pokud se nebudu hádat, tak Fobus ( pádlo bez rotace) je tak nastejno s Blackhawkem ( kterej má nastavení náklonu standartně). Co se týká Fobuse s rotací, tak to je pouzdro snad jen na střelnici..........

- glock69
Nevím, nikdy jsem neměřil. Jen jsem popsal své osobní pocity. Jinak fobusy mám jenom pevné, bez rotace.
- Tada
- Častý návštěvník
Víteže Elaskon voní jako skořice a cukroví?
Přijemná vánoční atmosféra při mazání holsteru... 

-
Phantom - Častý návštěvník
-
Gunny - Častý návštěvník
Mě začínají zajímat vnitřní pouzdra- neodstávají, nedělají boule..............
Co Vy na to ?!
Co Vy na to ?!
-
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Tak jsem to změřil ma sobě.Do ryflí které mi drží bez opasku zbraň G 22 nedám.Mám v pase 93.Abych zapl knoflík chybý cca 4 cm.Ale do 5.11 které mají částečně pružný pas zbraň v poho vleze.Nicméně mě nošení ve vnitřním použdře vadí hlavně v autě , proto ho nenosím.V autě jsem až moc louho každý den.
-
bacil.357 - Občasný návštěvník
Phantom: taky to vidím na 4cm. Glock + IWB NANO od Blade-Tech. mě v autě naprosto nevadí ani při celodenním cestování. je to prostě indivindi a je třeba vyzkoušet co komu vyhovuje..
-
Gunny - Častý návštěvník
Nosím většinou "kapsáče" ( 5.11, 24-7 nebo GI), takže to by nemusel bejt zase problém. No teda uvidíme po vánocích
Teď ještě kde ? Ledvina, bok nebo vpředu na silný straně ? Ten Blade tech se mi líbí ( prostě jsem petkař se vším všudy). Ale jestli má štělovatelnej náklon, takhle naklopený tak max. na tu ledvinu.

Teď ještě kde ? Ledvina, bok nebo vpředu na silný straně ? Ten Blade tech se mi líbí ( prostě jsem petkař se vším všudy). Ale jestli má štělovatelnej náklon, takhle naklopený tak max. na tu ledvinu.
- Tada
- Častý návštěvník
Tak jsem dneska zjistil, že vnitřní opaskový dasty co mám na 1911 pasuje i můj nový Smith and Wesson Model 10 

-
-
BARRY - Moderátor
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních