- svata
- Pravidelný návštěvník
Re: Walther PPK
Chotis píše:Ano, odřené rohy jsou od rozborek.
Nevím, protože mám PPK předválečné, takže asi něco pamatuje, je střílené, ale na uvedených místech nemám žádných otlaků...

-
rotwajlerdick - Častý návštěvník
promin nak mne to proklouzlo,koukal sem jen na ten pas s kapsama.a nase dasta nebo milec to nedela?km sandlery nechci,zatim nevim jaky to ude myt vysledek a hadrovy bude lacinejsi
-
monccou - Pravidelný návštěvník
U Dasty jsem nic podobného neviděl, ale dělá je Milec http://eshop.pouzdranazbrane.com/produc ... kotniko/15
Ale ten systém mi nepříjde dobrý. To od firmy Falco se mi jeví mnohem líp řešený.
Ale tahle debata už asi fakt patří do jiného topicu.
Ale ten systém mi nepříjde dobrý. To od firmy Falco se mi jeví mnohem líp řešený.
Ale tahle debata už asi fakt patří do jiného topicu.

- ostrostrelec
- Pravidelný návštěvník
monccou píše:Jak jste na tom s odporem spouště při dvojčinném spouštění? Mě docela překvapil velmi vysoký odpor, ale s plynulým chodem. Naopak při jednočinném spouštění je odpor jak na sportovní pistoli.
Před chvílí jsem zkoušel své nikdy neladěné PPK (Ulm, 50. léta) v naprosto původním, dalo by se říci, "zánovním" stavu a odpor spouště v DA režimu je relativně nízký a plynulý, rozhodně není nijak vysoký. Nemám sice možnost jej přesně změřit, ale je velmi podobný odporu spouště v DA režimu u sportovního modelu pistole SIG-Sauer P226 XPRESS.
-
Chotis - Pravidelný návštěvník
Všem kdo sháněji vratnou pružinu oznamuji, že mi dnes bez problémů přišla od VMcustom.cz.
-
teddis - Pravidelný návštěvník
-
Zas tak dobrá není, teďka jsem to amatérsky měřil v domácích podmínkách. Ta nová je asi o 1 cm delší. Po zatížení 750g je stále o 5mm delší než ta stará, ale po zatížení 2,5kg se její délka zmenší naopak o 6mm více než u té staré...
-
Parabellum - Častý návštěvník
A dojde ti s tou novou alespoň závěr do konce - při stažení rukou (přejede náboj v zásobníku + vzdálenost nutná pro včasné podání)
-
Nevíte o nějakém dobrém puškaři z Prahy nebo klidně i dál, ale musí umět opravit PPK. Omlouvám se,
asi se o tom tady někde psalo, ale tohle vlákno je tak rozsáhlý a ne všechny informace musí stále platit.
asi se o tom tady někde psalo, ale tohle vlákno je tak rozsáhlý a ne všechny informace musí stále platit.
-
A co je za problém s pepkem? Psalo se o tom, že nejlepší machři jsou v Guns Trade v Budějicích, ale je to daleko a osobní zkušenost nemám, bohužel...
-
O Guns Trade jsem přemýšlel, ale je to trochu z ruky. Pokud nebude vyhnutí, tak tam přece jen zajedu. Pepek mi občas při střelbě nabije náboj do komory, ale kohout se přitom vrátí do režimu DA (nezůstane natažen). Nejdříve jsem myslel, že je to slabším nábojem, pak zase zásobníkem - zkusil jsem jiné střelivo, jiný zásobník, závada se objevuje stále a nečekaně, nedá se předem určit, kdy nastane. Jednu dobu mi to dělalo u posledního náboje, to bylo príma - závěr zavřený, kohout nahoře, zásobník prázdný a v komoře náboj
Ale to už také není pravda, stalo se mi to i v půlce zásobníku. Při střelbě s tím už počítám, natáhnu kohout palcem a jede se dál
Ale výhledově bych byl rád, kdyby se na to někdo podíval.

-
Hergot, to je zas nějakej virus, poslední dobou už tuhle závadu slyšim potřetí
Přitom mi nejde do hlavy, čim to je...

-
-
Parabellum - Častý návštěvník
Hele na 90% bych si typnul na nevhodný úhel ozubu spouště. Každopádně problém bude tam.
-
Díky za názory, bál jsem se že to bude něco takového. Snad to nebude problém opravit. Zavolám do Č.B. Četl jsem tady kdysi, že je tam puškař, který se specializuje na PPK (jméno mi vypadlo), dozvěděl jsem se ale že odešel z Borku (Guns Trade). Teď nevím, jestli ho mám najít nebo se spolehnout na ty, co tam zůstali. Asi to bude jedno, jde o to pepka rozebrat a objednat náhradní díl.
- Martin_Š
- Občasný návštěvník
Ten problém mám taky, zatím to neřeším.
Kotakt na p. Tlapu - puškař v ČB specializace na Walthry, po přestěhování z Borku
http://www.puskarstvi-tlapa.tym.cz/kontakt.html
Kotakt na p. Tlapu - puškař v ČB specializace na Walthry, po přestěhování z Borku
http://www.puskarstvi-tlapa.tym.cz/kontakt.html
-
Díky za kontakt, ale již jsem se obrátil na Guns Trade. Odepsali mi obratem, vypadá to na problém záchytu kohoutu, bohužel tento díl prý nemají
. Stejně mi ale napsali, že se mi na pepka podívají, pokud to bude něco jiného, náhradní díly mají. Chápu, že pro správnou diagnozu je potřeba se na něho podívat, takže jim ho tam odvezu, třeba to ten záchyt nebude a pepek zase bude v pořádku.
Dneska jsem ho byl provětrat na střelnici, z 50 ran mi to udělal jen jednou.

Dneska jsem ho byl provětrat na střelnici, z 50 ran mi to udělal jen jednou.
-
rotwajlerdick - Častý návštěvník
kolik si toho uz z neho nastrilel?ja nemam po ruce zapisky,ale mysli ze uz nekde okolo 5000ks a nevim co mnel prede mnou,a musim zaklepat ,zatim pohoda,maka jak ma
- hanzik86
- Pravidelný návštěvník
No pokud to bude v tom závěru kohoutu, tak ho mají v BVS za 1500...http://www.bvs.cz/soucastky_dily_walther_ppppk.html
-
to rotwajlerdick: nastříleno s ním mám tak 500 - 600 ran, kupoval jsem ho jako úloženku, ale spíš byl po repasi.
to hanzik86: moc děkuji, pořád doufám že to ten záchyt nebude, ale kdyby náhodou...
to hanzik86: moc děkuji, pořád doufám že to ten záchyt nebude, ale kdyby náhodou...

Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní