-
sided - Moderátor
Re: Výběr brokovnice
především to chce vyzkoušet konkrětní flintu, mám 175cm s vysokým podpatkem a bral jsem si prodlouženou botku na SuperNovu, Michal je o dvě hlavy větší a střílí s origoš dýlkou pokud vím.... každá flinta sedne jinak a každý střelec jí jinak drží 

-
Bulls.eye - Častý návštěvník
Narazil jsem v Aliiancze na pumpu Browning BPS Stalker - má jen jedno okénko pro výhoz i nabíjení umístěné zespodu, bez klapky. Cenově taky zajímavá (o pár peněz pod benelli nova).
Víte o ní někdo něco? Na netu je informací jako šafránu...
Zajímala by mě hlavně vhodnost pro IPSC.
Víte o ní někdo něco? Na netu je informací jako šafránu...
Zajímala by mě hlavně vhodnost pro IPSC.
- BestPatron
- Občasný návštěvník
No zkus se zajet podívat na závody IPSC, tam nejlépe uvidíš zastoupenost "těch kterých" zbraní v českém IPSC. Jestli se moc neminu (a to neminu) tak v první dvacítce nevlastní Benelli Supernovu asi tři nebo čtyři střelci. Jinak všichni mají Supernovu (nebo Novu)...
Zkus tam hodit okem jestli tam někdo nemá taky ten Browning...
Zkus tam hodit okem jestli tam někdo nemá taky ten Browning...

-
4mike - saigaholic
Bullseye
v dřevních dobách IPSC využitelná byla, dnes kdy jsou k dispozici Novy a Supernovy je to už anachronismus
ikdyž je to jinak skvělá pumpa
v dřevních dobách IPSC využitelná byla, dnes kdy jsou k dispozici Novy a Supernovy je to už anachronismus
ikdyž je to jinak skvělá pumpa
-
SW_FOX - Grafoman
BPS vlastním a plně souhlasím s tím co napsal 4mike, je to skvělý stroj, výborně se s tím střílí, příjemně se to ovládá, udělá spoustu radosti, ale na špičkové závodění to není, tam kralujou benellky, zejména jde o rychlost jakou s ní dobiješ..... Nicméně ve srovnání s oblíbeným Rem 870 je to o třídu lepší flinta.....
-
Bulls.eye - Častý návštěvník
Dík, to jsem chtěl slyšet 
Fox: Nemáš tu flintu náhou zaparkovanou v GC? Moc rád bych se na ni v sobotu na LOSu mrknul.

Fox: Nemáš tu flintu náhou zaparkovanou v GC? Moc rád bych se na ni v sobotu na LOSu mrknul.
- open
- Častý návštěvník
Kolega měl BSP, asi tři sezony s ní ipsc střílel. Flintu vcelku chválil, ale vadilo mu právě to vyhazování nábojnic podnohy a občas při svižnym střílení se mu nějak dostal náboj do polohy kdy se flinta sekla.
-
SW_FOX - Grafoman
No klidně ji tam hodím.
OPEN: to se mi nikdy nestalo, ale je pravda, že při střelbě v pohybu v před to zejména na betonové podlaze není uplně příjemné, že ti padají hilsny pod nohy, zato v terénu to neva.
Jinak otec s ní v sobotu bouchnul na naháňce velmi pěkného "kukuřičného" lončáka.
OPEN: to se mi nikdy nestalo, ale je pravda, že při střelbě v pohybu v před to zejména na betonové podlaze není uplně příjemné, že ti padají hilsny pod nohy, zato v terénu to neva.
Jinak otec s ní v sobotu bouchnul na naháňce velmi pěkného "kukuřičného" lončáka.
-
MiRaS - Častý návštěvník
Re: Výběr brokovnice - Benelli M2 Comfortech
Zvazuji zakoupeni starsi Benelli M2 Comfortech (v uprave BestPatron CUSTOM) - 24" hlaven, 3 choke

Mate nekdo zkusenosti s touto brokovnici?
Jsou nejake problemy nebo na co si dat pozor?
Je skutecne tak dobra jak je vychvalovana nebo je nejaky duvod proc ji nevzit?
Predem diky za vsechny postrehy.

Mate nekdo zkusenosti s touto brokovnici?
Jsou nejake problemy nebo na co si dat pozor?
Je skutecne tak dobra jak je vychvalovana nebo je nejaky duvod proc ji nevzit?
Predem diky za vsechny postrehy.
-
boris_ - Častý návštěvník
ma tu niekto skusenosti s tymito este stale relativne novymi modelmi? zvazujem nakup dvanastky a chcem pre zmenu maximalny odklon od klasiky za prijatelnu cenu. preferoval by som samonabijacku ale uplne nevylucujem ani pumpy. saigu/molta nechcem. ma to sluzit na plinking, ochranu baraku a raz do roka ucast na nejakom srandamaci.
Remington 887 Nitro Mag Tactical
http://www.remington.com/products/firea ... tical.aspx
Mossberg 930 SPX
http://www.mossberg.com/products/default.asp?id=32
Remington 887 Nitro Mag Tactical
http://www.remington.com/products/firea ... tical.aspx
Mossberg 930 SPX
http://www.mossberg.com/products/default.asp?id=32
-
tom - Častý návštěvník
- open
- Častý návštěvník
A nebo něco akčnějšího. 

- york
- Nový uživatel
Zdravím priatelia,
dnes som bol obzrieť Remiho 870 a náhodou mi padol zrak bokom kde bola celkom pekná brokovnička
http://www.hr1871.com/Firearms/Shotguns/pardnerPump.asp, (NP1-P18), spracovanie na slušnej urovni, aspoň podľa mňa, cena až moc prijateľná. Má niekto s touto značkou skúsenosti
, prípadne aj s týmto modelom
. Brokovnicou sa chcem hlavne zabaviť na strelnici a príp. zastrielať parkúr, zatiaľ mám vo výhľade Remiho 870 hlaveň 18"-20", ale nebránim sa ani inej značke
, príklad:Winchester SXP Defender.
dnes som bol obzrieť Remiho 870 a náhodou mi padol zrak bokom kde bola celkom pekná brokovnička
http://www.hr1871.com/Firearms/Shotguns/pardnerPump.asp, (NP1-P18), spracovanie na slušnej urovni, aspoň podľa mňa, cena až moc prijateľná. Má niekto s touto značkou skúsenosti

-
ufo - Moderátor
- GOD
- Častý návštěvník
-
Zajic - Častý návštěvník
Jelikoš jsem v pumpovacích brokovnicích apsolutní laik, chci se poradit jak je na tom tato brokovnice : Fabarm SDASS COMPOSITE
Jedná se o udajně lehce střílenou brokádu, ale jelikoš jak jsem psal moc se v tom neorientuju, tak bych uvítal nějakou tu radu na co se u téhle brokovnice dívat a co se tam třeba kazí nebo nekazí atp. Zda jde o slušnou pušku a nebo se jí mám raději vyhnout z nějakého důvou ?
Podotýkám, že prozatimní využití bude střelba pro zábavu a možná i nějaký ten skolený zajíc. Ale hlavně pro tu zábavu a možná časem jak to bude víc v ruce tak třeba i nějaký ten Losík atp.
Edit: Jak to je tím, když je zbraň komorovaná pro ráži 12/76 a já do ní budu cpát 12/70. Podle informací by se snad stát nic nemělo,ale někdo řešil že to taky není ideální že snad se může vypalovat časem komora. Tak by mě zajímal názor, zda je to bez problémů, a nebo raději zvolit pumpu v ráži 12/70

Podotýkám, že prozatimní využití bude střelba pro zábavu a možná i nějaký ten skolený zajíc. Ale hlavně pro tu zábavu a možná časem jak to bude víc v ruce tak třeba i nějaký ten Losík atp.
Edit: Jak to je tím, když je zbraň komorovaná pro ráži 12/76 a já do ní budu cpát 12/70. Podle informací by se snad stát nic nemělo,ale někdo řešil že to taky není ideální že snad se může vypalovat časem komora. Tak by mě zajímal názor, zda je to bez problémů, a nebo raději zvolit pumpu v ráži 12/70

- Nerevar
- Nový uživatel
Zdravím. Rád bych si pořídil nějakou kratší brokovnici menších rozměrů a váhy, pro snadné přenášení a uložení. S kratším dostřelem jako kompenzací, samozřejmě počítám. Vím že ideální by byla lupara, ale na to podstoupit ten proces transformace, nemám sílu.
Mohl by mi někdo dát tip?
Cena nehraje roli.

-
tom - Častý návštěvník
-
4mike - saigaholic
pumpa se sklopkou , nebo vyloženě shorty na 3 rány

jestli to ještě remington nabízí ale netuším

jestli to ještě remington nabízí ale netuším
- Nerevar
- Nový uživatel
Představoval bych si přesně něco podobného tomu, co sem dával 4mike.
Dá se u nás ale podobná shorty brokovnice vůbec sehnat?

Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Brokovnice