-
veiko - Častý návštěvník
-
White feather - Častý návštěvník
Re: Teleskopický obušek - použití
Co teleskop a Maďarskou. Zítra tam jedu, tak bych rád věděl, zda může se mnou. Díky
-
DeadMan - Častý návštěvník
Tak tohle dneska vidím prvně
http://www.armyshop-outdoor.cz/recenze/HXB_obusek.html
má už někdo praktickou zkušenost?

http://www.armyshop-outdoor.cz/recenze/HXB_obusek.html
má už někdo praktickou zkušenost?
- john.hawk
- Pravidelný návštěvník
-
A dobrý jako že jde otevřít/zavřít nebo jsi s tím zkoušel i do něčeho bouchnout?
- john.hawk
- Pravidelný návštěvník
u mně dobrý znamená že jsem zkoušel všechny věci co se klasicky dělají s teleskopem, otevřít, zavřít, bouchnout do lapy, na stehno chlapa, použít jako páku, vykrýt úder vedený jiným tyčovitým předmětem, vyzkoušel jsem s ním škrtit. Vyzkoušel jsem jeho nošení v létě ( je to velmi lehké a snadno se se nosí..)
takže ikdyž mám na nošení ASP21 tak v létě si ho přehodím za tento..
doporučuji..
PS: i ten rozbíječ skla taky funguje bez problémů..
takže ikdyž mám na nošení ASP21 tak v létě si ho přehodím za tento..
doporučuji..
PS: i ten rozbíječ skla taky funguje bez problémů..

-
Díky to jsem potřeboval vědět
Já mám ESP 21" kalený ale ten už nenosím vůbec (spíše home defence) ale občas od ASP 16" airweight (odlehčený - střední část dural?) takže nákup nového neplánuju jen mě zajímalo co ten plast vydrží což vypadá že dost
ale uvidíme třeba klukovi příští rok pod stromeček (bude mu 5) 

Já mám ESP 21" kalený ale ten už nenosím vůbec (spíše home defence) ale občas od ASP 16" airweight (odlehčený - střední část dural?) takže nákup nového neplánuju jen mě zajímalo co ten plast vydrží což vypadá že dost

-
dykmore - Častý návštěvník
Koupil jsem si zajímavý obuch, Monadnock Autolock 22"- za cenu nekaleného ESP
je to tenhle: http://www.taktickavystroj.cz/products/129-Obusky-a-tonfy-MONADNOCK/4249130--MONADNOCK-AUTOLOCK-22--PENOVA-RUKOJET/

je to tenhle: http://www.taktickavystroj.cz/products/129-Obusky-a-tonfy-MONADNOCK/4249130--MONADNOCK-AUTOLOCK-22--PENOVA-RUKOJET/
-
SEXYaSMYSLNY - Častý návštěvník
Pěnová rukojeť se mi nelíbí. Je to měkké a proto je třeba pevnějšího sevření v ruce a se zpocenou rukou to klouže. Ideální je gumová s drážkama, jak u ESP apod.
-
Tak to nesouhlasím mám jak ESP 21" kalený s gumou tak ASP 16" airweight s pěnovou rukojetí a při delším cvičení z té gumy bolí ruce což se u pěny nestane navíc ta u ASP je velice kvalitní a ruka v žádném případě neklouže plus výrobce dává doživotní záruku takže každé má svoje (ESP je na hard použití a ten od ASP mám k "obleku").
dykmore ale ta cena je taky dost kvalitní
kurňa to je ještě dvakrát dražší jak ten můj od ASP 
dykmore ale ta cena je taky dost kvalitní

-
SEXYaSMYSLNY - Častý návštěvník
Proti gustu žádný dišputát
. Já mám rád právě gumu a zdrsnění. Mám na obuchu i klip, ten držení ještě ztěžuje a nemám problém. Ruka si časem zvykne. A u levnějších obuchů se často stávalo, že se po pár secích zasunovali apod. S kalenýma ESP jsem spokojený. Mám 21 a 26. 21 k obleku a 26 k maskáčím 

-
DeadMan píše:dykmore ale ta cena je taky dost kvalitníkurňa to je ještě dvakrát dražší jak ten můj od ASP
Neříkej mi že ty, slezan, nevíš o armyshopu u dolu Alexandr?

- brukev
- Občasný návštěvník
Jak zlepšit chod obušku?
Mám ESP a stává se mi, že u zavírání bez problémů zajede jen díl u špičky, zatímco díl u rukojeti drží.
Nechci s tím opakovaně bouchat zbytečně o zem, raději ho znovu pevně otevřu a pak zkouším zaťuknout.
Co s tím?
Rozebrat, odmastit, promastit?
Mám ESP a stává se mi, že u zavírání bez problémů zajede jen díl u špičky, zatímco díl u rukojeti drží.
Nechci s tím opakovaně bouchat zbytečně o zem, raději ho znovu pevně otevřu a pak zkouším zaťuknout.
Co s tím?
Rozebrat, odmastit, promastit?
-
KamikazeCZ - Pravidelný návštěvník
Teleskop urcite NEMAZAT!
Muzes zkusit nastavit to perko, co je v ty sroubovaci casti, aby nedrzelo ty ocelove trubky tak pevne, budes potrebovat mensi svih a ty trubky se do sebe tak nezakousnou. Ale rozhodne nemazat.
Muzes zkusit nastavit to perko, co je v ty sroubovaci casti, aby nedrzelo ty ocelove trubky tak pevne, budes potrebovat mensi svih a ty trubky se do sebe tak nezakousnou. Ale rozhodne nemazat.
-
Já měl problém na už trochu jetém obuchu (ESP, 18", černý, kalený) s tím, že prostřední díl moc nedržel ani při pořádným švihu, tak jsem ho rozebral a odmastil pořádně čističem brzd. Taky se mi po čas nošení povolovalo to víčko, tak jsem na závit namotal teflonovou pásku a vše je OK.
-
To vicko se asi sere uplne kazdymu, divim se, ze s tim panove z ESP neco neudelaj
Jinak brukev, jeste by mohlo pomoct ten teleskop vycistit, mohlo se ti tam dostat nejaky svinstvo. Rozeberes ho tak, ze odsroubujes tu krytku a teleskop tou otevrenou stranou normalne "vysypes"

Jinak brukev, jeste by mohlo pomoct ten teleskop vycistit, mohlo se ti tam dostat nejaky svinstvo. Rozeberes ho tak, ze odsroubujes tu krytku a teleskop tou otevrenou stranou normalne "vysypes"

-
travis - Příspěvky: 882
-
A jsou to ESP? Mne se to teda porad odsroubovavalo(nosil jsem to na opasku, pouzdro otoceny tou casti, ze ktery trci teleskop, dolu), musel jsem to vyresit jako White feather. A dela to u vsech ESP, ktery jsem v zivote videl.
-
Bylo by fajn, kdyby v tom závitu byla drážka s "o" kroužkem. Nechtělo se mi s tím jít ale dolů k soustruhu, tak to taky funguje.
-
U ESP kaleného i nekaleného jsem problém se standardním víčkem neměl, ale po výměně za ocelové víčko potvrzuju samovolné povolování. Vyřešil jsem to kouskem izolačky vloženým do závitu.
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních