-
Bulls.eye - Častý návštěvník
Re: Walther PPK
Já jsem koupil celý ten service pack od Wolffa a všechny pružiny jsou kratší a ze silnějšího drátu, celkově mají znatelně větší odpor. Hlavně nové kombo vratná a bicí je hodně brutální, mam co dělat abych pepka se zpocenýma ukama vůbec natáhnul 

-
Tak výměna pružinek pomohla, po závadě ani známky. Jen ty olšový ruce tu střelbu trochu kazí 

- Bucci
- Pravidelný návštěvník
Bulls.eye: A jak se chovají ty pružiny od Wolffa? Taky vratná pružina mění délku po prvním stlačení?
-
Ano, po zaběhnutí se ještě o cosi stlačila. Je z tlustšího drátu a má podstatně větší odpor, takže jsem tam nakonec vrátil tovární. Mám na zbrani nalepený opaskový klip a s tou silnější pružinou to už byl docela problém nadrcnout. Ostatní pružinky jsem ale vyměnil a chodí to bezvadně.
- Tada
- Častý návštěvník
Tak jsem si nechal PPK vyladit od p. Staňka z Křelova (Olomouc).
Nový lesklý brynýr a kompletní výměna pružin... PPK teď vypadá (až na ojeté střenky) a střílí jako nové
Oproti G26 se i dobře nosí, vůbec o něm na opasku nevím. Pravda, odpor DA spouště je brutální, ale kupodivu jsem i prvním výstřelem schopen trefit desítku - asi cvik z DA revolveru 
Nový lesklý brynýr a kompletní výměna pružin... PPK teď vypadá (až na ojeté střenky) a střílí jako nové

-
teddis - Pravidelný návštěvník
- Tada
- Častý návštěvník
Když nepočítám náklady na cestu do Olomouce, tak si p. Staněk řekl o 800Kč za brynýr, pružiny jsem si dodal sám (resp. Bulls.eye - díky). Nakonec to bylo o nějakou korunku méně, ale je možné, že to byla sleva pro stálé zákazníky, protože navzdory 200km vzdálenosti vozím všechny zbraně k němu.
Fotky dodám, zkusím zlanařit kibiho, který výborně fotí, aby chytil přesně tu barvu. Nejvíc bych to přirovnal ke starým revolverům Smith and Wesson
Fotky dodám, zkusím zlanařit kibiho, který výborně fotí, aby chytil přesně tu barvu. Nejvíc bych to přirovnal ke starým revolverům Smith and Wesson
-
Prim - Pravidelný návštěvník
Ahoj,
mam prosbu - hledam nejakeho adepta na noseni. "Na papire" se mi libi bud Makaron, nebo prave PP/PPK, ale chce to osobni zkusenost se strelbou.
Nenajde se vlastnik PP/PPK (nebo i PM, ale to moc v tehle sekci necekam
), co by byl ochotny domluvit se, az bude mit s danou zbrani v planu dalsi navstevu strelnice, a nechal by me parkrat si prasknout?
Predem diky
mam prosbu - hledam nejakeho adepta na noseni. "Na papire" se mi libi bud Makaron, nebo prave PP/PPK, ale chce to osobni zkusenost se strelbou.
Nenajde se vlastnik PP/PPK (nebo i PM, ale to moc v tehle sekci necekam

Predem diky
-
rotwajlerdick - Častý návštěvník
-
-
-
-
Pokud se nenajde nikdo v Praze, nebo severne od ni, ozvla bych se a udelal si vylet. Kazdopadne diky za nabidku
Mimochodem, s temi strenkami vypada vazne vyborne

Mimochodem, s temi strenkami vypada vazne vyborne
-
-
Petr74 - Občasný návštěvník
to PRIM: Tady v sekci se nedávno pořádal na AVIMu sraz majitelů PPK. Zrovna jsem nemohl a teď bohužel taky nemůžu, jsem po úraze. Pokud počkáš tak 14 dní, dám se trochu dohromady a čas si udělám. (PM nemám).
-
Petr74: Tohle rozhodne nepospicha, takze kdyz si za 2-3 tydny udelas cas, budu Ti vdecnej (pokud se do te doby neozve nejakej jinej dobrodinec
).
Diky a dej se brzo do kupy
PS: Kdyby byl nekdo jeste ochotny se domluvit, dejte prosim vedet po sz, at to tu neni zbytecne neprehledne.

Diky a dej se brzo do kupy
PS: Kdyby byl nekdo jeste ochotny se domluvit, dejte prosim vedet po sz, at to tu neni zbytecne neprehledne.
-
Diky vsem, kdo se ozvali s nabidkou strelnice - dal netreba, uz neni aktualni
Prednost nakonec dostal Makarov

-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
-
Podobny nazory me vazne fascinujou
S Tebou bych chtel mit dvojdomek 
Z primeho srovnani mi do ruky daleko lip sedl Makarov - u PPK jsem mel hodne nejisty uchop a tim nekomfortni ovladani. Osobne budu mit daleko radeji doma "prase" co je mi sympaticke a vyhovuje po vsech strankach, nez delat kompromis v uzivatelske privetivosti jen proto, abych byl IN
Narozdil od Tebe kvality druhe zbrane (v tomto pripade PPK) nepopiram, jen to neni hracka pro me, mozna casem do trezoru jako neco, na co se budu chodit koukat.
Dalsi vylevy kdyztak prosim po PM, tema je o PPK a neni nutno ho zasvinit, jen jsem chtel puvodne reagovat, aby moje prosba o zkousku na strelnici nezustala aktivni.

Z primeho srovnani mi do ruky daleko lip sedl Makarov - u PPK jsem mel hodne nejisty uchop a tim nekomfortni ovladani. Osobne budu mit daleko radeji doma "prase" co je mi sympaticke a vyhovuje po vsech strankach, nez delat kompromis v uzivatelske privetivosti jen proto, abych byl IN

Narozdil od Tebe kvality druhe zbrane (v tomto pripade PPK) nepopiram, jen to neni hracka pro me, mozna casem do trezoru jako neco, na co se budu chodit koukat.
Dalsi vylevy kdyztak prosim po PM, tema je o PPK a neni nutno ho zasvinit, jen jsem chtel puvodne reagovat, aby moje prosba o zkousku na strelnici nezustala aktivni.
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní