- Magnum
- Pravidelný návštěvník
Re: Walther PPK
Nevite, jestli v nejblizsi dobe budou mit nekde dodavku ulozenek z Nemecka? Slehla se po nich zem 

- Kubis
- Občasný návštěvník
Něco málo jěště mají v Praze v Bearece. Vice měně tam ale nemají uloženky, spíše onošený policejní služební. Nebo prohledávat inzeráty...
- garf
- Sponzor serveru
To Magnum:et all
Zdravím, p.Macháček z Ceských Budějovic / www:zbranemachacek.cz / sem pravidelně vozí Walthery ,PPK,TPH..- uloženky- bankovní pistole z Bavorska ,co maj na kartě ke zbrani na WaffenAmtu koupeno pár krabiček "nábojů", Bankovní pistole-, stav 1A, minimálně stříleno, spíš se musí rozchodit, stojí k 8.tisícům- a mohu skutečně jen doporučit... jen víc takových prodejců/a to jsem proto jel mimo běžnou otvírací dobu /
ač to mám jednu cestu přes 300km, tak jsem velmi spokojený zákazník a PPK+TPH chodí perfektně...
Garf

Zdravím, p.Macháček z Ceských Budějovic / www:zbranemachacek.cz / sem pravidelně vozí Walthery ,PPK,TPH..- uloženky- bankovní pistole z Bavorska ,co maj na kartě ke zbrani na WaffenAmtu koupeno pár krabiček "nábojů", Bankovní pistole-, stav 1A, minimálně stříleno, spíš se musí rozchodit, stojí k 8.tisícům- a mohu skutečně jen doporučit... jen víc takových prodejců/a to jsem proto jel mimo běžnou otvírací dobu /
ač to mám jednu cestu přes 300km, tak jsem velmi spokojený zákazník a PPK+TPH chodí perfektně...
Garf
- Magnum
- Pravidelný návštěvník
Pan Machacek ma opravdu krasne kousky. Ale 8tis je pomerne dost a ani nemam vuz abych se dostal takovou dalku... No nejspis si pocka az je privezou do bvs nebo beareky.
- garf
- Sponzor serveru
Jedu tam do Budějc asi teď v sobotu poránu z liberecka přes Prahu a jeden kousek levnějšího PPK ve velmi slušným stavu má skladem i na netu je tuším vidět --okolo 6ti tis /ten s "trochu ošoupaným čumáčkem"/....,viděl jsem ty v Bearece ještě na jaře to bylo... sortýrovaný lepší-horší , a bylo to no , já bych si už nevybral a o povrchovku nejde..., to už je lepší zkouknout BVSko, možná Brymovou...
garfí
garfí
- Kubis
- Občasný návštěvník
to Magnun: nedavno jsem z Beareky bral jedno jeté PPK. Za 4500 CZK to na nošení šlo, vnitřek byl zachovalý, povrchovka už lehce horší. Poslední dvě co tam zůstaly už žádná sláva nebyla. Pokud čekáš na "jako nové" uloženky za 4 000 Kč, jako kdysi ze ZS tak aby jsi nečekal až ti vyprší nákupka
Je možný že už prostě nebudou....
Ta cena 6400 za PPK co píše Garf není zas tak špatná, cena odpovídá pěknému stavu....ale je to jenom tvoje rozhodnutí. Nebo BVS má slušné PP za pěknou cenu....

Je možný že už prostě nebudou....
Ta cena 6400 za PPK co píše Garf není zas tak špatná, cena odpovídá pěknému stavu....ale je to jenom tvoje rozhodnutí. Nebo BVS má slušné PP za pěknou cenu....
- Magnum
- Pravidelný návštěvník
No ja nepospicham. PP kupuji sjad ted ve stredu, takze nakupka rozhodne nepropadne
jen sem chtel koupit k PePovi mensiho brasku 

- garf
- Sponzor serveru
Souhlas -Magnume-, vlastně máš pravdu....
,
Tak hlavně nespěchat , je potřeba to promyslet
, a nakoupit excelentní funkční téměř nové W- PPK pokud možno za 4500,-Kč
, ale jo hodně štěstí při lovu..... nákupka platí rok=12 měsíců , voni je do ZS,BVS, Beareky přivezou v excelentním 1A stavu za nákupní cenu šrotu ,jako vždycky a ty prvotřídní budou prodávat za 4500,- nevěřte tomu ,OK nakoupí to za cenu šrotu,jako kdysi mauseryK98k, drahý je to kvůli licencím a poplatkům a marži set procent-viz ty karabiny 98 ..../a vodkuď jako to nakoupej , voni už totiž kvalitní kusy na trhu v německu nejsou , levný vůbec ne a už asi ani nebudou no-na to stačí přečíst pár německejch waffenfor+pár časopisů a kouknout se na frankonia.de ,

Tak hlavně nespěchat , je potřeba to promyslet

- Magnum
- Pravidelný návštěvník
Ulevil sis? Podivej, ja to ppk nepotrebuju, chtel sem ho jen pro radost. Tak nevim o co ti jde. Jsem student a nemam financi nazbyt. Takze kupuji jen pri opravdu dobre cene. Jet si kam chces, treba s padesati kolegama, vykupte klidne celej kram. Proc mi to vubec pises? Kdyz uz nikdy ppk neprivezou, tak hold budu mit smulu. Ale svet se mi nezbori a hlavne je to moje vec.
- m8rinek
- Občasný návštěvník
Já po PPK už nějakej čas pokukoval, pak jsem si i nějaký kousky otlapkal, nejcennější byla návštěva místního ,,guru,, právě přes Walthery. No a pak už jsem jen vyřídil nákupko a asi za 15minut po tom jsem měl své PPK, asi není v nejlepší stavu, určitě není historicky cenné a určitě nebylo ani za nejlepší peníze, na druhou stranu je hezké, kompletní, uvnitř minimálně ošoupané s pěkným laufem a dokonce i trefuje, takže tak.
- Ice-tea
- Nový uživatel
Walther PPK
Zdravím...
Začátkem týdne jsem se stavil u pana Nezhyby v Plumlově na nějaký náboje a položil jsem dotaz, zda-li nebudou nějaký PEPKA. Občas tam u něj byly, ale hned byly fuč. No a náááhodou jedno právě fotil. Tak jsem si ho hned bloknul a už mi leží doma...KRASAVEC. Už se nemůžu dočkat, až si prásknu...
Začátkem týdne jsem se stavil u pana Nezhyby v Plumlově na nějaký náboje a položil jsem dotaz, zda-li nebudou nějaký PEPKA. Občas tam u něj byly, ale hned byly fuč. No a náááhodou jedno právě fotil. Tak jsem si ho hned bloknul a už mi leží doma...KRASAVEC. Už se nemůžu dočkat, až si prásknu...
- Magnum
- Pravidelný návštěvník
Lidi, prosím Vás, co tohle může být za číslo? Vím nejde to pořádně přečíst, ale majitel nemůže udělat lepší fotku. Výrobní číslo to není. Jedná se o předválečný model.
- reconman
- Občasný návštěvník
Je to československá zkušebna na lučíku je přeci Lev s vloženým písmenem N ( zkratka nitro, tedy bezdýmý prach). To dvojčíslo by mělo značit rok kdy byla zkouška provedena.
- Magnum
- Pravidelný návštěvník
Ahá děkuji. Já jen, že jsem tohle značení u PPK nikdy neviděl (Tedy nejde mi tu o ty značky zkušebny, ale o těch 6 čísel nad těmi značkami.
- m8rinek
- Občasný návštěvník
Tak nadšení z PPK malinko opadlo a to ve chvíli, kdy jsem jej vytáhl na střelnici a přetáhl závěr, abych nahodil náboj do komory. V tu chvíli se napne pružina za šachtou zásobníku, jejíž opora vypadla z drážky a vylomila střenku. To bych asi překousl, nicméně v tu chvíli se zbraň stala zcela nefunkční a těžko domýšlet, kdybych v tu chvíli opravdu potřeboval vystřelit...
Nezbude než se vrátit k velké, těžké Berettě a Waltřika nechat odpočívat v trezoru, ach jo.
Kdyby někdo věděl o hnědých nepoškozených střenkách nechť dá vědět. Díky
Nezbude než se vrátit k velké, těžké Berettě a Waltřika nechat odpočívat v trezoru, ach jo.
Kdyby někdo věděl o hnědých nepoškozených střenkách nechť dá vědět. Díky
- garf
- Sponzor serveru
To Magnum :
"těch 6 čísel nad těmi značkami." =číslo zkušebního protokolu "naší"zkušebny ...bohužel...
V devadesátých letech zkušebna dávala nejen " značky-Nko se lvem ", ale u jednotlivě přezkušovaných /možná i hromadně .... / zbraní i číslo zkušebního protokolu- poslední dvojčíslí by měl být rok zkoušky...
mám takhle zkušebnou szprasen starší celoocel revolver S&W M36 -po téměř celým 2"laufu a ještě na rámu tzv číslo zkušebního protokolu z roku 92... Jo...skrytou zkušebnu" umí "až dnes, ...povinně takhle zkušebna doprasila spousty sbírkovejch zbraní se starou nebo "prošlou"zkušebnou..., hlavní je , že na funkci ,to nemá vliv...
Garf
To:m8rinek
....plastové střenky budou pořád praskat, nebo se povolovat, té snad jediná nectnost ppk walthříků, hold asi stabilita plastu při stáří zbraně, .....,mě se povolovaly střelbou, po druhé jsem řešil- tak jsem je sundal , koupil orig. Walther/ výrobce K. Nill /-dřevěné ořechové a je klid , a drží....
Doporučuji tedy dřevěné střenky , např Klinsky pěkné =rozumná cena+kvalita , U Brymové mají nadstandard- nádherné ořechové, ale drahé- je možné,že mají ještě i další levnější....a všichni je pošlou a rádi na dobírku, a zkuste emailem BVS ,jestli nemají nové plastové-tuším ,že měli s vnitřní kovovou výztuhou nějaký aftermarket italie nebo tak, ale co jsem viděl byly černé a mohu s v tomto mýlit, zkuste dotaz....
ať Vám to co nejdříve a v pořádku střílí,
garf
"těch 6 čísel nad těmi značkami." =číslo zkušebního protokolu "naší"zkušebny ...bohužel...
V devadesátých letech zkušebna dávala nejen " značky-Nko se lvem ", ale u jednotlivě přezkušovaných /možná i hromadně .... / zbraní i číslo zkušebního protokolu- poslední dvojčíslí by měl být rok zkoušky...
mám takhle zkušebnou szprasen starší celoocel revolver S&W M36 -po téměř celým 2"laufu a ještě na rámu tzv číslo zkušebního protokolu z roku 92... Jo...skrytou zkušebnu" umí "až dnes, ...povinně takhle zkušebna doprasila spousty sbírkovejch zbraní se starou nebo "prošlou"zkušebnou..., hlavní je , že na funkci ,to nemá vliv...
Garf
To:m8rinek
....plastové střenky budou pořád praskat, nebo se povolovat, té snad jediná nectnost ppk walthříků, hold asi stabilita plastu při stáří zbraně, .....,mě se povolovaly střelbou, po druhé jsem řešil- tak jsem je sundal , koupil orig. Walther/ výrobce K. Nill /-dřevěné ořechové a je klid , a drží....
Doporučuji tedy dřevěné střenky , např Klinsky pěkné =rozumná cena+kvalita , U Brymové mají nadstandard- nádherné ořechové, ale drahé- je možné,že mají ještě i další levnější....a všichni je pošlou a rádi na dobírku, a zkuste emailem BVS ,jestli nemají nové plastové-tuším ,že měli s vnitřní kovovou výztuhou nějaký aftermarket italie nebo tak, ale co jsem viděl byly černé a mohu s v tomto mýlit, zkuste dotaz....
ať Vám to co nejdříve a v pořádku střílí,
garf
-
4mike - saigaholic
- Lustig
- Nový uživatel
-
travis - Příspěvky: 882
- Lustig
- Nový uživatel
Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní