-
Flash - Častý návštěvník
- m8rinek
- Občasný návštěvník
- Kubis
- Občasný návštěvník
Re: Walther PPK
Hlavně si dej pozor, kdyby jsi chtěl už náhodou objednávat z Ebaye. Střenky na PPK tam nabízené jsou z 99% na americké PPK. To je ráže .380, která má delší střenky zhruba velikosti evropského Waltera PP - 7,65 mm. Takže nic pro nás české agenty 007 

-
rotwajlerdick - Častý návštěvník
zajimavy klon ppk,ale tady zrejmne nedostupmy...indian arms
http://www.waltherforums.com/forum/pp-t ... -arms.html
http://www.waltherforums.com/forum/pp-t ... -arms.html
- Rimmer132
- Sponzor serveru
Kubis: Ono to není ani tak ráží, jako spíš tím, že v USA byl svého času legálně importovatelný pouze mix rámu PP a závěku PPK, značeno PPK/S. Střenky z PPK na PP fakt nepasují 

-
travis - Příspěvky: 882
Pistolke je to hezká, ale z PPk má akorát podobný tvar (pohledem zvenku), klasika je klasika.
-
rotwajlerdick - Častý návštěvník
- garf
- Sponzor serveru
Bond, James Bond , žije dál, PPK s ním, a i s námi...
pepek je mi nejblíž
podobné klony dělala španělská astra / mimo jiné /....
pepek je mi nejblíž

podobné klony dělala španělská astra / mimo jiné /....
- Kubis
- Občasný návštěvník
Rimmer132: Ano, však si přece rozumíme
Prostě střenky na PPK v USA (správně jak píšeš PPK/S) jsou jako na německé PP a střenky z amerického PPK/S jsou na německé PPK příliš veliké.
BTW: v posledním Bondovi používá americké PPK/S - hold reklama na trhu USA má váhu a v Evropě se PPK už defakto neprodávají.

Prostě střenky na PPK v USA (správně jak píšeš PPK/S) jsou jako na německé PP a střenky z amerického PPK/S jsou na německé PPK příliš veliké.
BTW: v posledním Bondovi používá americké PPK/S - hold reklama na trhu USA má váhu a v Evropě se PPK už defakto neprodávají.
-
Har.Megido - Nový uživatel
Můj PPK-L, 7,65 Ulm, anatomické střenky, povrch původní, zbraň podle všeho nikdy nestřílená, německé zkušební značky, původ neznámý.
Naposledy upravil Har.Megido dne 19.06.2013 21:07, celkově upraveno 1
-
Jim11 - Častý návštěvník
Proti gustu žádnej dišputát.
-
Dnes jsem byl Pepka vyvenčit na střelnici, vystřílel jsem 150 ks SB 7,65. Hned zpočátku se mi dvakrát stalo, že se po výstřelu pistole přebila, ale z nějakého důvodu se nenatáhl kohoutek!!! Bylo však možné vystřelit DA. Po cca 30 ranách se tato závada již neobjevila. Možná to bylo ale také tím, že jsem (neochozené) zásobníky ládoval naplno, poté již jen 6 nebo 5 náboji. Netuším. Dále se mi hned dvakrát za celých 150 ran pistole přebila, ale spoušť zůstala v mrtvé poloze a bylo nutné znovu natáhnout závěr. Netušil by nějaký zkušený pepkař, o co by mohlo jít? Pistole je pravděpodobně nestřílená, možná je prostě jen v záběhu.
- kendypa
- Nový uživatel
No dle mého skromného názoru jste si přibrždoval závěr Já to dělám také 
CZ 75 držím vysoko a u pepka je riziko že si s tímto úchytem přibrzdíte závěr tak že nepřebije
Mě se spíše stává že mi zůstane nábojnice v okénku závěru - skřípnutá

CZ 75 držím vysoko a u pepka je riziko že si s tímto úchytem přibrzdíte závěr tak že nepřebije
Mě se spíše stává že mi zůstane nábojnice v okénku závěru - skřípnutá
- Kubis
- Občasný návštěvník
Kolegové, prosím o radu. PPK mi odmítlo se rozebrat! Občas mi to dělalo problémy i v minulosti, ale vždy se nakonec povedlo.Teď prostě nic. Už jsem to dělal mnohokrát. Sklopit lučík dolu a podepřít. Závěr natáhnu úplně dozadu a nic. Závěr nejde vyklopit nahoru, prostě tam drží jako přibitý...
Dále natáhnout závěr už to nejde a nahoru vyklopit taky ne, jinak vše plně funkční....
Nemáte s tím někdo zkušenost? Vypadá to, že bez puškaře, nebo kladiva to asi nerozeberu...

Dále natáhnout závěr už to nejde a nahoru vyklopit taky ne, jinak vše plně funkční....
Nemáte s tím někdo zkušenost? Vypadá to, že bez puškaře, nebo kladiva to asi nerozeberu...
- Sterilo
- Nový uživatel
- Kubis
- Občasný návštěvník
- Jarett
- Nový uživatel
Spíš si to zde na fóru pročítám a jsem vlastně pasivní střelec, byť mám ZP někdy od roku 1996. Rukama mi prošel Colt National Match, ČZ 45, Beretta 92FS. Vše jsem před dvěma lety prodal, ale nakonec jsem neodolal a před pár dny si pořídil pro potěchu i nošení PPK v 9Br. Bankovní uloženka s krabicí, nástřelným listem ve stavu nové pistole nešla nekoupit

-
-
Coltik - Častý návštěvník
- Jarett
- Nový uživatel
Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní