-
Octopuss - Nový uživatel
Re: Vysvětlení a diskuze k pravidlům (soudní dvůr)
Může mi moderátor, co mi dneska smazal příspěvek (nebo příspěvky), vysvětlit proč? Zeptal jsem se naprosto slušně na něco co se mi prostě nepovedlo vygooglit.
-
4mike - saigaholic
nehodlám Vás podezřívat z grafomanie či sklerozy, když si nedokážete vybavit na kterým foru se kolikrát a nač ptáte
beru to prostě jako provokaci viz bod 3 pravidel fora
dokládám výkaz činnosti modů od včerejšího odpoledne, jež dokazuje, že lžete
(po IP a identitě konkrétních modů je každýho kulo..., i Vás)
admin Vám dozajista rád potvrdí věrohodnost, až si pujdete pobrečet za další BANán
beru to prostě jako provokaci viz bod 3 pravidel fora
dokládám výkaz činnosti modů od včerejšího odpoledne, jež dokazuje, že lžete
(po IP a identitě konkrétních modů je každýho kulo..., i Vás)
admin Vám dozajista rád potvrdí věrohodnost, až si pujdete pobrečet za další BANán
-
Petzold - Moderátor
corwin22, octopuss
Nevím jestli dostatečně chápete rozdíl mezi 2 typy nováčků.
1. začínám a snažím se nasosat co nejvíce informací od lidí kteří věnovali svůj čas a nebyli líní svoje zkušenosti a vědomosti tady popsat. Ano, stojí mne to čas který věnuji pročítání celého fora.
2. začínám a protože "od toho to forum tady je", nebudu se otravovat nějakým hledáním, protože na to nemám čas, tak to vlákno opepřím dotazem na trivialitu. A je mi jedno, že ta otázka tady padla už několikrát a několikrát na ni někdo odpověděl.
Na tohle uživatelé většinou nebudou odpovídat, neb si v duchu řeknou "hledej šmudlo". A modi, protože jsou tady od toho, to napíšou..."hledej šmudlo".
Nevím jestli dostatečně chápete rozdíl mezi 2 typy nováčků.
1. začínám a snažím se nasosat co nejvíce informací od lidí kteří věnovali svůj čas a nebyli líní svoje zkušenosti a vědomosti tady popsat. Ano, stojí mne to čas který věnuji pročítání celého fora.
2. začínám a protože "od toho to forum tady je", nebudu se otravovat nějakým hledáním, protože na to nemám čas, tak to vlákno opepřím dotazem na trivialitu. A je mi jedno, že ta otázka tady padla už několikrát a několikrát na ni někdo odpověděl.
Na tohle uživatelé většinou nebudou odpovídat, neb si v duchu řeknou "hledej šmudlo". A modi, protože jsou tady od toho, to napíšou..."hledej šmudlo".
- Froggg
- Občasný návštěvník
Ne že by mi na tom příspěvku nějak záleželo, navíc už je jeho informační hodnota nahrazena příspěvkem jiného uživatele v plném rozsahu, ale zajímalo by mě, čistě z důvodů edukačních, proč byl smazán můj příspěvek, viz přiložený obrázek? Abych se pro příště vyvaroval stejného porušení některého z pravidel.
Díky.
Díky.
-
4mike - saigaholic
události ................... Nakopírujte to sem s odkazem na původní zdroj, vkládejte však pouze informace, Vaše názory či fabulace si patří do debat na původním zdroji.
- Bucci
- Pravidelný návštěvník
Dobrý večer, mohl bych prosím dostat nějakou odpověď na tento námět?
-
Petzold - Moderátor
Osobně ( a čistě soukromě) se domnívám, že už to také poněkud postrádá smysl, je to ovšem věcí admina.
- sapér vodička
- Nový uživatel
Zdravím, odpověděl jsem na inzerát, týkající se prodeje kolků, prodejci, že kolky může zpětně prodat na poště (s odkazem na postup) - myslím, že toto každý neví, ani poštovní úřednice - vlastní zkušenost, absolvoval jsem to také. Tato odpověď mi byla smazána s varováním - upozorněním na porušení pravidel. Přečetl jsem si pravidla a stále mi není zřejmé, které pravidlo jsem porušil. Prosím o vysvětlení.
-
4mike - saigaholic
nelžete ostatním ani sobě, neodpovídal jste na inzerát, na ten odpovídá pouze zájemce a dle pravidel pouze do PM či mailu
to co jste provozoval celkem třemi příspěvky se tu nazývá kecy v burze a hodnotí se to týdnem dovolené
sorry, že jsem Vás jen napomenul
nashle za týden
4m
to co jste provozoval celkem třemi příspěvky se tu nazývá kecy v burze a hodnotí se to týdnem dovolené
sorry, že jsem Vás jen napomenul
nashle za týden
4m
- Bucci
- Pravidelný návštěvník
4mike: Nebylo by tedy lepší plošně zakázat přispívání do "vláken" inzerátů v burze, a to všem uživatelům kromě zakladatele?
Všichni jsme jenom lidé a na takové pravidlo se snadno zapomene. Předejít tomu mi připadá taktičtější než to pak trestat ...
Všichni jsme jenom lidé a na takové pravidlo se snadno zapomene. Předejít tomu mi připadá taktičtější než to pak trestat ...
-
4mike - saigaholic
nebylo, nechtěj po mně opakovat proč, už to tu v diskusi o pravidlech burzy bylo rozebráno i zdůvodněno dříve
-
Petzold - Moderátor
Bucci: NE, smiř se s tím.
-
glock1719 - Příspěvky: 8118
-
4mike - saigaholic
Tým Střelectví.cz píše:
5. Dále je zakázáno dělat reklamu na jiná diskusní fóra, popř na ně odkazovat
7. Než se zeptáte, použijte funkci vyhledávání ....
- Lukáš H
- Nový uživatel
Dobrý den mohu se zeptat proč mi byl smazán příspěvek v termíny soutěží westrnákov.
- blackrifle
- Nový uživatel
Mohl by mi někdo vysvětlit, proč když jsem k inzerátu s ilustrační fotkou doplnil fotku reálné stavu (protože mě nebaví to potenciálním zájemcům posílat emailem), tak mi ji pokaždé - už nejméně 3x někdo smazal? Jestli něco porušuju, to mi to nemůže normálně napsat? To tam budu ob den vkládat a on mi to bude ob den mazat?
-
ufo - Moderátor
A to myslis u ceho? U TLR-8?
Fotka + sleva = OK
Fotka po vyprseni casu pro update fotek = smazani
Viz. pravidla burzy
Fotka + sleva = OK
Fotka po vyprseni casu pro update fotek = smazani
Viz. pravidla burzy
Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení