-
jpp - Častý návštěvník
Re: Levné náboje
Dostal jsem ke zbrani 200 ks nábojů MAXXTECH tak jsem se rozhodl je vystřílet...
Tedy...
1) Vizuální kontrola před střelbou:
Evidentně nedolisovaná zápalka, která přečnívala přes obrys dna nábojnice. Odhaduji cca o 0,1-0,2 mm ale neměřil jsem to.
Oproti standardním výrobcům nižší okraj dna nábojnice, který opět okometricky přesahoval obrys těla nábojnice.
Střela má oproti standardu ve 115 grs jiný tvar, ale budiž...
2) Střelba
Stříleno cca 5 stupních na venkovní střelnici, byť náboje byli přineseny z tepla, takže pochybuju, že by teplota měla zásadní vliv.
Konstrukce nábojnice již klasická, tedy bez tohoto výše diskutovaného osazení.
Stříleno ze zbraní CZ P-10C, CZ P-07, Walther PPS a UZI-S
Z 200 ks se vyskytlo:
Cca 70x nedovření závěru pistolí (u všech). U některých nábojů šel závěr dorazit hrubou silou, u některých nešlo ani to. Ty pak zlikvidovala UZI, z které jako jediné jakž takž fungovali.
Cca 10x nábojnice ve výhozním okně
Cca 5x selhač, z toho 1x v UZI-S což nechápu, zato si se slabou laborací párkrát "zaštěkala" po 2-3 nábojích...
V porovnání se standardní produkcí SB 115 grs vykazovali náboje značně nižší výkon, což bylo vidět na extrakci nábojnice, kdy u Maxxtech se jen slabě vyvalovali ze zbraně.
Původně jsem chtěl vzít hradla a změřit je, ale po tom, co jsem viděl jaké jsou to sračky, tak mi to přišlo jako ztráta času.
Ani seskupení zásahů jsem nezjišťoval. Nemělo to cenu.
Prostě zadarmo drahý...
Tedy...
1) Vizuální kontrola před střelbou:
Evidentně nedolisovaná zápalka, která přečnívala přes obrys dna nábojnice. Odhaduji cca o 0,1-0,2 mm ale neměřil jsem to.
Oproti standardním výrobcům nižší okraj dna nábojnice, který opět okometricky přesahoval obrys těla nábojnice.
Střela má oproti standardu ve 115 grs jiný tvar, ale budiž...
2) Střelba
Stříleno cca 5 stupních na venkovní střelnici, byť náboje byli přineseny z tepla, takže pochybuju, že by teplota měla zásadní vliv.
Konstrukce nábojnice již klasická, tedy bez tohoto výše diskutovaného osazení.
Stříleno ze zbraní CZ P-10C, CZ P-07, Walther PPS a UZI-S
Z 200 ks se vyskytlo:
Cca 70x nedovření závěru pistolí (u všech). U některých nábojů šel závěr dorazit hrubou silou, u některých nešlo ani to. Ty pak zlikvidovala UZI, z které jako jediné jakž takž fungovali.
Cca 10x nábojnice ve výhozním okně
Cca 5x selhač, z toho 1x v UZI-S což nechápu, zato si se slabou laborací párkrát "zaštěkala" po 2-3 nábojích...
V porovnání se standardní produkcí SB 115 grs vykazovali náboje značně nižší výkon, což bylo vidět na extrakci nábojnice, kdy u Maxxtech se jen slabě vyvalovali ze zbraně.
Původně jsem chtěl vzít hradla a změřit je, ale po tom, co jsem viděl jaké jsou to sračky, tak mi to přišlo jako ztráta času.
Ani seskupení zásahů jsem nezjišťoval. Nemělo to cenu.
Prostě zadarmo drahý...
-
glock1719 - Příspěvky: 8118
-
Vejr - Častý návštěvník
zátravky mají dělané snad průbojníkem a ne vrtákem, hranatý zubatý díry, spolehlivě ničej jehly
-
jpp - Častý návštěvník
Teď jsem se díval na nábojnice. Většina má otvor zátravky vyosený ke straně.
Bože můj, to je fakt kvalita
Aspoň ty krabičky mají hezké...
Bože můj, to je fakt kvalita
Aspoň ty krabičky mají hezké...
- magpul
- Nový uživatel
Náboje Getload 9mm
Zdravím.Má někdo zkušenost s náboji Getload 9mm Luger?Firma sídlí v Letnanech a vyrábí přebíjenou munici.Děkuji za reakce.
-
Spock lone wolf - Pravidelný návštěvník
Máte někdo tip kde v současnosti vzít nejvýhodněji větší množství 9L? Cca 1-4 tisíce i podle ceny. Případně i .45 ACP.
Jak je to v poslední době s Alsa pro? Dá se na ně spolehnout nebo je lepší připlatit aspoň za SB?
Jak je to v poslední době s Alsa pro? Dá se na ně spolehnout nebo je lepší připlatit aspoň za SB?
-
Lazar - Nový uživatel
Já kupuji SB od Morris airsoft. Za 50ks je po 5kč, sypané 250ks za 4.80. Když jich vezmeš 1000, tak 4.60 za kus. U toho 1000 je třeba si to domluvit předem, nemají to ani na stránkách. Možná by se s nimi dalo domluvit i na lepší ceně, pokud bys patron bral ještě víc, ale nevím, beru po těch 250. V Praze jsem každopádně neviděl SB za lepší cenu. Mají jak 115, tak 124.
S jiným střelivem moc zkušeností nemám, max s STV, ty mi přišly stejně jako SB a pak limity. Ty už nikdy víc, snad jen zadarmo.
S jiným střelivem moc zkušeností nemám, max s STV, ty mi přišly stejně jako SB a pak limity. Ty už nikdy víc, snad jen zadarmo.
-
- MarkusX
- Nový uživatel
-
Justinian - Častý návštěvník
-
Obsah fóra / Střelivo / Pistolové a revolverové střelivo