-
Poli - Častý návštěvník
AR-15, havárky, závady, drobné potíže, aneb jak na ně.....
Jo, sundat, zjistit, jestli je problém v osazení na hlavni nebo je nosič sám o sobě křivý. Pak buď vyměnit nosič, nebo upravit osazení na hlavni.
- hliník
- Pravidelný návštěvník
Re: AR-15, havárky, závady, drobné potíže, aneb jak na ně.....
Ahoj u mojí prakticky nové (nastříleno 200 ks.) LA 15ky se na vytahovači objevila odřenina
a při skládání po čištení šel celý šroub hodně těžko zasunout do nosiče
a podle fotky je vidět že vytahovač trčí nad šroub víc než by měl
, tak nevím jestli bude stačit vyměnit vytahovač nebo celý šroub?
a při skládání po čištení šel celý šroub hodně těžko zasunout do nosiče
a podle fotky je vidět že vytahovač trčí nad šroub víc než by měl
, tak nevím jestli bude stačit vyměnit vytahovač nebo celý šroub?
- cipis
- Sponzor serveru
Myslíš závorník, ne? Jestli to máš prakticky nové, tak to máš ještě v záruce? Tak reklamovat ...
Vytahovač trochu čučí a podle té druhé fotky máš nějaký divný jeho čep, není tam jiný, než má být? Nebo to není nějaký zmetek a není jedna z děr oválná?
Vytahovač trochu čučí a podle té druhé fotky máš nějaký divný jeho čep, není tam jiný, než má být? Nebo to není nějaký zmetek a není jedna z děr oválná?
-
jirka.pap - Častý návštěvník
Potřeboval bych poradit jako začátečník v AR-15ckách. Doteď jsem z 75% střílel jen AKM nebo SA-58
Koupil jsem pušku Colt M4 se 14,5´hlavní a dnes po čištění jsem ji chtěl smontovat ALE nejde mi tam dotáhnout úsťovka. Když jí dám tak aby to bylo souosé není utažená a volně prstem s tím pohybuji, pokud ji utáhnu je cca o 1,5 cm otočená ..... víc to nechci tlačit.
je někde chyba ?
Bylo to moje sice 5 střílení ale komplet rozborka první před delším uložením.
Díky za rady.
Koupil jsem pušku Colt M4 se 14,5´hlavní a dnes po čištění jsem ji chtěl smontovat ALE nejde mi tam dotáhnout úsťovka. Když jí dám tak aby to bylo souosé není utažená a volně prstem s tím pohybuji, pokud ji utáhnu je cca o 1,5 cm otočená ..... víc to nechci tlačit.
je někde chyba ?
Bylo to moje sice 5 střílení ale komplet rozborka první před delším uložením.
Díky za rady.
-
Justinian - Častý návštěvník
Pokud tam máš správně deformační podložku, jakože to vypadá že jo, tak to normálně dotáhni do správné pozice, je to v podstatě pružina, kterou musíš stlačit. Z fabriky jsi ji tak musel dostat. Ta podložka by měla by umožňovat až 360° rotaci při dalším dotahování. Ale zbrousit ji samozřejmě můžeš taky.
-
No toho jsem se právě bál abych něco nepodělal, třeba nestrhl závit a podobně ( je to sice vojenská hlaveň - original se stoupáním 1:7 a ražením 5,56 NATO ) tak to nechci dojebat.
Zastávám pravidlo že raději se 3 X zeptat než jednou něco dojebat ....
Ale jak sem psal, nemám s tímle žádnou zkušenost, dělám to poprvé
Zastávám pravidlo že raději se 3 X zeptat než jednou něco dojebat ....
Ale jak sem psal, nemám s tímle žádnou zkušenost, dělám to poprvé
-
"Justinian" - Moc děkuju, dotáhl jsem to a sedlo to jak si popisoval, bál jsem se trošku víc zabrat ale šlo to docela lehce bez větší síly .
-
4mike - saigaholic
Při podobných hrátkách doporučuju upínat hlaveň, ne upper
-
Justinian - Častý návštěvník
Tak tak, zrovna u M4 to jde v pohodě. Free-float předpažbí to mají horší.
- FTC
- Občasný návštěvník
Chlapi, mám velkej problém. Mám Rugera MPR v18inch... To je fuk, za 10000ran za poslední 2 roky a už mám 2 spoušť, obě KO. První byla Timney Targa, po cca 5k přestala resetovat, druhá TriggerTech Adaptable, ta mi začala po 3000r dávkovat, protože kohout nedrží v napnuté poloze. Už jsem z toho vytočenej do běla, protože mi zadávkovala ve finále na soutěži. Chybu technickým stavem a parametry pušky, nebo střeliva vylučuji, špatnou údržbu a čištění taky. Asi mám pech, ale potřebuju sehnat něco TOP kvalitního 2 stage okolo 1kg, ne více odporu, peníze nehrajou roli. Už nevím co hledat, prosím poraďte. Určení především na mířenou přesnou střelbu, občas IPSC.
-
tom - Častý návštěvník
Koupil jsem Geissele Hi-Speed National Match a kulometí mi taky.
-
Vejr - Častý návštěvník
FTC - T. Adaptable mám už 3 roky a bez problému. Jenom mě napadlo, nemáš moc přiškrcenej gassblok nebo moc těžkej buffer? Chodí závěr dostatečně dozadu, až na záchyt?
- FTC
- Občasný návštěvník
Vejr: gas mám nastavenej přes 8000ran naprosto přesně, závěr chodí při všech kapacitách zásobníku až do zadní polohy, buffer mám tovární, žádný zásah do závěru nemám, jen stavitelný gas. TT mi prostě nedrží kladivo v searu, při otřesu spadne samo. Stalo se mi to při posledních 3 ranách v zásobníku. Mám s ní cca 3000ran, žádný úpravy, nebo bastlení na spoušti se nekonalo. Nervu do komory přetlakovaný NATO.
Tom: Přesně proto, abych se vyhnul dávkování kvůli možným tolerancím na čepech spouště jsem jasně vybíral kontejnerovku a ejhle, mám poruchu na záchytu kohoutu. Už jsem z toho na palici, spoušťák za 8500 a nevydrží 3000ran???
Tom: Přesně proto, abych se vyhnul dávkování kvůli možným tolerancím na čepech spouště jsem jasně vybíral kontejnerovku a ejhle, mám poruchu na záchytu kohoutu. Už jsem z toho na palici, spoušťák za 8500 a nevydrží 3000ran???
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské / klony AR