-
Dagobert - Pravidelný návštěvník
Re: Remington 870
Tak jsem obrousil hrany tomu čudlíku u pružiny a vypadá to, že se to skoro neseká. Snad to bylo jenom tohle.
-
pekoz - Častý návštěvník
Takový dotaz:
Jak širokou baskuli má 870 (v místě čepů spoušťového mechanismu). Případně i další rozměry na obrázku. Zajímám se totiž o něco takového:
Díky
P.S.
případně jestli už někdo víte že to je naho.....napytel tak proč.
Jak širokou baskuli má 870 (v místě čepů spoušťového mechanismu). Případně i další rozměry na obrázku. Zajímám se totiž o něco takového:
Díky
P.S.
případně jestli už někdo víte že to je naho.....napytel tak proč.
-
White feather - Častý návštěvník
Máte někdo zkušenosti s tímto pažbením od Magpulu? Stojí za ty peníze?
A co ty boční držáky na nb, nepadají při střelbě či pohybu?
Díky!
A co ty boční držáky na nb, nepadají při střelbě či pohybu?
Díky!
- Haness
- Pravidelný návštěvník
Dagobert píše:Můžete mně někdo objasnit, k čemu je na R870 na hlavni tohle zvláštní vyústění?
http://zbranebrymova.com/foto/21193.jpg
Můj první dojem je kompenzátor, ale pak mně není jasné to pilovité zakončení (které má tendence trhat vnitřky futrálů)
Při vymontování je to delší a šroubuje se to na 1 cm dlouhý závit 5cm hluboko v hlavni. Takže asi vyměnitelný kus.
Slouží to především k tomu aby jsi při vyrážení pantů dodržel optimální vzdálenost ústí hlavně od dveří tak aby byl efekt střeliva pro vyrážení maximální. Ty ostny tam jsou proto aby to to při přiložení k pantu nezklouzlo.
- milanp1
- Nový uživatel
Ahoj všem
Mám dotaz. U mojí Rem870 při nenataženém bicím mechanizmu má předpažbí v přední poloze vůli. Jde bez odporu stáhnout o cca centimetr dozadu (pak je cítit odpor mechanizmu). V nabitém stavu, tedy při nataženém "kohoutu" je již naprosto bez vůle. To je závada nebo vlastnost? Jen abych věděl zda si zvyknout, nebo se v tom začít vrtat. U mojí Win1897 je to bez vůle.
Předem díky za reakce
Mám dotaz. U mojí Rem870 při nenataženém bicím mechanizmu má předpažbí v přední poloze vůli. Jde bez odporu stáhnout o cca centimetr dozadu (pak je cítit odpor mechanizmu). V nabitém stavu, tedy při nataženém "kohoutu" je již naprosto bez vůle. To je závada nebo vlastnost? Jen abych věděl zda si zvyknout, nebo se v tom začít vrtat. U mojí Win1897 je to bez vůle.
Předem díky za reakce
-
tom - Častý návštěvník
- milanp1
- Nový uživatel
OK, díky.
Jinak posílám foto mojí nové krasavice.
Klasický Rem 870 v kapotáži od Bullpup Armory. Rukojeti Fab Defense, mířidla zatím kopie Troy (možná že tam zůstanou), držák na náboje Remington s vlastní montáži na RIS.
Je to tak ošklivý až je to hezký.
Jinak posílám foto mojí nové krasavice.
Klasický Rem 870 v kapotáži od Bullpup Armory. Rukojeti Fab Defense, mířidla zatím kopie Troy (možná že tam zůstanou), držák na náboje Remington s vlastní montáži na RIS.
Je to tak ošklivý až je to hezký.
-
j.v. - Občasný návštěvník
Vypadá docela zajímavě...
Dva dotazy:
1) jak tak koukám na výhozní okno, dá se s tím rozumně střílet i z levého ramene?
2) kdo to posílá/dováží do evropy? Web jsem zatím proletěl jen letmo, ale na export mimo US se nikde moc netvářili.
Dva dotazy:
1) jak tak koukám na výhozní okno, dá se s tím rozumně střílet i z levého ramene?
2) kdo to posílá/dováží do evropy? Web jsem zatím proletěl jen letmo, ale na export mimo US se nikde moc netvářili.
- milanp1
- Nový uživatel
No jsem pravák, popravdě jsem jsem to nezkoušel. Na tytrubce jsou nějaká videa, kterak z toho střílí i leváci, ale moc přesvědčivé to není, minimálně to bude smrdět pod nos.
Nenašel jsem zatím nikoho kdo to k nám nějak hromadně dovážel.
Nenašel jsem zatím nikoho kdo to k nám nějak hromadně dovážel.
- milanp1
- Nový uživatel
Obecně mi na střelnici připadalo, že to kope méně než pumpa v klasickém uspořádání. Ale možná za to může dost "mohutně" polstrovaná botka. Jinak manipulace s tím je odlišná, má to dost vysoko těžiště. Vlastně celej kvér je vzadu a nad rukou a máte pocit, že se to překlopí do strany, teda jenom na chvíli, rychle se na to dá přivyknout.
- sokar
- Častý návštěvník
To rachtání, vakl a vůle předpažbí je bohužel vlastnost. Žasnu co jsi s tou 870 udělal.
- Marty333
- Občasný návštěvník
Docela pěkný přírůstek hlavní https://www.remington.com/other-product ... 870-tac-14
-
Petzold - Moderátor
Tomu by fakt slušela 12 " a jenom 3+1.
- Marty333
- Občasný návštěvník
Obávám se, že s 12" hlavní by to dělalo v USA potíže s klientelou. Takto to vedou jako ,,non-NFA firearm", protože je celková délka >26,5 palců. Tedy tak jsem to (snad správně) pochopil po přečtení několika recenzí. Nicméně pokud by člověk obětoval mušku a u puškaře nechal zkrátit hlaveň až k předpažbí, nějaký ten centimetr by se dal ušetřit. Spíš přemýšlím, jestli by na to nešla dát třeba sklopná pažba, přece jen to vypadá, že by většina dílů měla být shodná s klasickou 870. Pokud by byla u nás rozumná cena, byl by to solidní konkurent pro 14" Fabarm Martial Ultrashort.
-
Petzold - Moderátor
Ale jo, tomu legislativnímu důvodu rozumím. Já to myslel technicko-operativně, že by to tomu slušelo.
Jinak, tohle je přesně modelový příklad, jak jsou tahle rozměrem definovaná omezení nesmyslná. 26,3 nebo 26,5 (Mossberg Scattergun) ok, 26" ban. Respektive povolení a 200 dolarový kolek.
Jinak, tohle je přesně modelový příklad, jak jsou tahle rozměrem definovaná omezení nesmyslná. 26,3 nebo 26,5 (Mossberg Scattergun) ok, 26" ban. Respektive povolení a 200 dolarový kolek.
- Marty333
- Občasný návštěvník
Spousta slušivých věcí a úprav je smetena ze stolu jen díky politické hře. Když je potřeba démonizovat některé zbraně, dá se kolem toho udělat patřičný rozruch. Nemyslím si, že 12" hlaveň by oproti té 14" byla smrtelnější, spíš naopak. A ani bych neargumentoval lepší skrytelností, i po zkrácení hlavně na 12" by ta brokovnice měla +- 60cm, takže těch, kteří by se s tím tahali moc nebude.
Schválně jsem si zkusil změřit, kolik by se dalo zkrátit zásahem puškaře. Až k předpažbí by bylo možné zkrátit hlaveň o nějaké 4 centimetry, takže nic moc zajímavého jako kompenzace za ztrátu mušky. Otázkou je, kolik by byla nákupní cena a kolik navíc za puškaře.
Schválně jsem si zkusil změřit, kolik by se dalo zkrátit zásahem puškaře. Až k předpažbí by bylo možné zkrátit hlaveň o nějaké 4 centimetry, takže nic moc zajímavého jako kompenzace za ztrátu mušky. Otázkou je, kolik by byla nákupní cena a kolik navíc za puškaře.
-
Petzold - Moderátor
Smrtelnější samozřejmě nebude a na to naše "domácí střílení" je celkem jedno jestli 12 nebo 14. Jsou ale lidi kteří to používají jako rychlého destroyera "první pomoci", tam je každý chybějící palec k dobru. Což samozřejmě není můj případ, jen se mi to líbí.
http://blog.suarezinternational.com/201 ... e-pdw.html
http://blog.suarezinternational.com/201 ... e-pdw.html
- Marty333
- Občasný návštěvník
On i člověk provozující pouze to domácí střílení se občas zasní a představí si, co všechno by se dalo s takovou zbraní dělat a kam všude by se dala ukrýt. Krátká brokovnice má jistě své místo. Náhlá situace a téměř kontaktní vzdálenost po ní přímo volají. Ne nadarmo si zkrácený Remington 870 vysloužil přezdívku ,,Witness Protection" díky svému působení u US Marshalls při ochraně svědků. A v tom článku na blogu Gabea Suareze je to napsáno dost výstižně. Je jedno, jak rychle dokáže člověk vystoupit z auta s klasickou brokovnicí, s tou zkrácenou je vždy rychlejší.
V případě požadavku na co nejkratší brokovnici se obávám, že odpověď neleží u Remingtonu. Tady asi spíš 11" Fabarm nebo lupara, ale to už je předmětem jiných vláken.
V případě požadavku na co nejkratší brokovnici se obávám, že odpověď neleží u Remingtonu. Tady asi spíš 11" Fabarm nebo lupara, ale to už je předmětem jiných vláken.
-
4mike - saigaholic
-
veselka - Pravidelný návštěvník
Poradíte mi jak pořídit tohle: https://www.hogueinc.com/remington-870- ... dark-earth
Proarms, ani Brownells nejsou schopni dodat.
Díky
Proarms, ani Brownells nejsou schopni dodat.
Díky
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Brokovnice