-
gewarosse - Častý návštěvník
-
Petzold - Moderátor
-
TraTom - Častý návštěvník
-
alfonss - Grafoman
-
-
johnnyjak - Častý návštěvník
Doporučuju toto:
Je to podstatně levnější než Loctite a funkci o plní perfektně. Osvědčilo se mi to jak na čep zavíracích nožů, tak na povolující se šroubky na Drulovu
.
Mají to u nás v Třebíči a stojí to 45,-. Netuším, jestli se to dá sehnat i jinde. Na obalu jsem našel dodavatele: METRUM s.r.o., http://www.metrum.cz/cs (odkaz přímo na výrobek: http://www.metrum.cz/cs/stavebnictvi/le ... -cfl-0701/ )
Cenovka je na fotce sice vzhůru nohama, ale je tam
45Kč

Je to podstatně levnější než Loctite a funkci o plní perfektně. Osvědčilo se mi to jak na čep zavíracích nožů, tak na povolující se šroubky na Drulovu

Mají to u nás v Třebíči a stojí to 45,-. Netuším, jestli se to dá sehnat i jinde. Na obalu jsem našel dodavatele: METRUM s.r.o., http://www.metrum.cz/cs (odkaz přímo na výrobek: http://www.metrum.cz/cs/stavebnictvi/le ... -cfl-0701/ )
Cenovka je na fotce sice vzhůru nohama, ale je tam

-
4mike - saigaholic
gewa
povoluje se především proto, že je málo utaženej
přebrousit listový péro a předepnout více
krom toho se ten šroub nejen povoluje ale i omačkává v místě styku s listovkou,
díky čemu taky časem klesá předepnutí
Loctite 243 apod pomůže od povolování, náhrady bych nehledal
ušetřenejch pár kaček nestojí za trable, či za strhaný hlavy šroubů
tím samým si zajisti závit na tyčce vyhazovače, páč když se Ti povolí, nevybiješ
povoluje se především proto, že je málo utaženej
přebrousit listový péro a předepnout více
krom toho se ten šroub nejen povoluje ale i omačkává v místě styku s listovkou,
díky čemu taky časem klesá předepnutí
Loctite 243 apod pomůže od povolování, náhrady bych nehledal
ušetřenejch pár kaček nestojí za trable, či za strhaný hlavy šroubů
tím samým si zajisti závit na tyčce vyhazovače, páč když se Ti povolí, nevybiješ
-
Souhlas s 4MIKEm.
Revolver dnes sice již nepatří ke konstrukčně jednoduchým zbraním, ale zato na nich 100% fungují ty nejjednodušší vychytávky.
Vyzkoušel jsem za celou dobu hodně drahých hypersuperextraturbo čističů na zbraně (na čištění rámu kolem přechodového kuželu), abych nakonec zjistil, že nejlépe to urobí obyčejná zubní pasta (bez minerálů a čistících, tedy adhezivních částeček) nebo mužský tělový šampon od AVONu
Revolver dnes sice již nepatří ke konstrukčně jednoduchým zbraním, ale zato na nich 100% fungují ty nejjednodušší vychytávky.
Vyzkoušel jsem za celou dobu hodně drahých hypersuperextraturbo čističů na zbraně (na čištění rámu kolem přechodového kuželu), abych nakonec zjistil, že nejlépe to urobí obyčejná zubní pasta (bez minerálů a čistících, tedy adhezivních částeček) nebo mužský tělový šampon od AVONu

-
BARRY - Moderátor
-
4mike - saigaholic
- cmk
- Častý návštěvník
-
4mike - saigaholic
- minatrix
- Pravidelný návštěvník
Re: Revolver na pistolovou munici
Ahoj kluci, tak jsem se stal čerstvým majitelem S&W 625 JM a měl bych na majitele pár dotazů. Jak řešíte vkládání a vyndavání nábojnic z fullmoonu. Mě to jde pekelně blbě a nechci si je poškodit. Na zahraničních serverech lze koupit kleště na zamačkávání nábojů a vytahovač nábojnic...je to k dostání i u nás? A popřípadně i kde mají fullmoony? Díky všem...Petr
-
BARRY - Moderátor
Vyrobil jsem na to z kleští na segerovky takový udělátor, ale je to dost velké. Šikovná mi připadá ta trubka s nosem, která se dodává k našim revolverům 9Lug (viz. poslední číslo SR). Jednoduché, nekomplikované, jen jsem neměl možnost vyzkoušet. Jak jen natrefím na vhodnou trubku, vyrobím a odzkouším.
- minatrix
- Pravidelný návštěvník
http://www.brownells.com/.aspx/cid=49/k ... ccessories Tady to třeba prodávají..Je to Moon Clip Stripper a S&W Revolver Moonsetter.. Ptal jsem se v několika prodejnách v Praze a nikde nic,ani klipy halfmoony nemají.. Tak snad ukecám kamarádku a objedná mi to.. 

- minatrix
- Pravidelný návštěvník
Re: SW 625 .45ACP
Ahoj kluci,tak jsem majitelem 625 JM . Krásnej kousek,ale mám problém s vybíjením hilzen. Nemáte někdo navíc tu pomůcku pro odstanění hilzen z věnečku? Nebo neobjednáváte někdo např. z brownells.com ? Ty pomůcky tam mají,ale ještě jsem neobjednával ze států.. Díky..
-
Bulls.eye - Častý návštěvník
Co já vim tak snad každej to má vybastlený z kusu trubky patřičného průměru.
- minatrix
- Pravidelný návštěvník
Bulls.eye : jo jo.. to vim. díky. napsal jsem kamarádce co by mi to mohla ve státech koupit.. uvidíme,jinak snad nějakej kutil mi to vyrobí..
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
- minatrix
- Pravidelný návštěvník
Ahoj kluci,potřebuju poradit..Kde se dá koupit či objednat v ČR pouzdro na S&W 625 JM ? Chtěl bych nějaký plastový či kydexový např Fobus, Blade-tech ... Zatím jsem všude pohořel . Díky za tip ,Petr
Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery