Kilek
Nový uživatel
Nový uživatel

04.05.2011 14:53

vojenská ubytovna praha - někdo z armády?

Není tu někdo vojákem z povolání, nebo s dobrými kontakty an Armádu ČR?

Pořádáme turnaj Kendó na Julisce v Praze. Naproti je vojenská ubytovna, která ale ubytovává i civily. Nedávno jsem tam viděl ubytované házenkáře a napadlo mě, to zkusit i pro nás. Dostalo se mi odpovědi, že nám rezervaci nemohou potvrdit, že přednost dostanou vojáci, třeba i měsíc před akcí. To je celkem pochopitelné, ale zajímá mě zda je nějaký roční plán, zda lze očekávat zrušení rezervace, zda by objednávka nešla udělat zevnitř...atp.

Kdybyste někdo měl možnost, poraďte, díky.

Justinian
Častý návštěvník
Častý návštěvník

04.05.2011 15:12

Re: vojenská ubytovna praha - někdo z armády?

Pod Juliskou bydlím, pokud vím, ubytovna momentálně moc volných míst nemá a teď bude přicházet dalších pár lidí k HS. Roční plán není, lidé se z ubytovny často stěhují ve vlastní režii do privátů a naopak nově nastupující dostávají pokoje, myslím na základě domluvy s personálním oddělením. Osud případné rezervace je myslím dost ve hvězdách, ale pokud máš opravdu zájem, můžu se, až mi skončí dovolená, zeptat, jakou máš asi šanci. Jaký je termín turnaje?

Lachy
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

04.05.2011 17:22

Troufám si tvrdit, že s přicházejícímzdražením se vojenské ubytovny v Praze vyprázdní, každopádně v současnosti můžu s klidným svědomým nedoporučit ubytku na Podbabě, je beznadějně obsazená.

armytec

05.05.2011 0:35

zkus kontakty tady: http://www.svbf.cz/ měli by tam bejt informace, a taky kontakty

Kilek
Nový uživatel
Nový uživatel

24.05.2011 18:01

Děkuju za reakce, omlouvám se, že jsem se nekoukl dřív.

Turnaj se koná 15.-18.9.2011. Šlo by o asi 40 míst, z toho ideálně 5 lepších pokojů pro učitele. Budu opravdu vděčný za přeptání se "uvnitř", nebo každé slovo nad rámec oficiální formulace ubytovny.

Kilek
Nový uživatel
Nový uživatel

24.05.2011 18:21

armytec píše:zkus kontakty tady: http://www.svbf.cz/ měli by tam bejt informace, a taky kontakty

Díky, zaslal jsem na rezervační email toto:

Dobrý den,

jsme sportovní organizace pořádající akci bojového umění v hale Juliska, v Praze, v září tohoto roku. Všimli jsme si ubytování sportovců ve Vaší ubytovně v Praze Pod Juliskou a zajímala by nás tato možnost.

Jednalo by se o termín 15.-18.9.2011 a kapacitu 25 dvoulůžkových pokojů, 5 apartmánů pro učitele.

Chápeme, že jako vojenské zařízení sloužíte hlavně potřebám vojáků a spolupráce s civilisty pro vás není stěžejní. Přesto doufáme, že při naší společné snaze by tento fakt nebyl narušen.

Akce kterou pořádáme je letos již 20. a probíhá pod záštitou Japonského velvyslanecví v Praze.

S úctou,

Jan Cílek

Pražský pohár Torua Gigy Kendó
http://www.czech-kendo.cz/tg10/

Reklama

Kilek
Nový uživatel
Nový uživatel

24.05.2011 18:25

Justinian píše:Pod Juliskou bydlím, pokud vím, ubytovna momentálně moc volných míst nemá a teď bude přicházet dalších pár lidí k HS. Roční plán není, lidé se z ubytovny často stěhují ve vlastní režii do privátů a naopak nově nastupující dostávají pokoje, myslím na základě domluvy s personálním oddělením. Osud případné rezervace je myslím dost ve hvězdách, ale pokud máš opravdu zájem, můžu se, až mi skončí dovolená, zeptat, jakou máš asi šanci. Jaký je termín turnaje?

Děkuju za nastínění situace. O to ubytování máme opravdu zájem. Cvičím kendó 11let a z vlastní zkušenosti vím, že přejít z náročného tréninku pár metrů do ubykace je k nezaplacení. Moc prosím o přeptání se.

Justinian
Častý návštěvník
Častý návštěvník

25.05.2011 12:54

Zeptám se, ale s těma pětadvaceti pokojema jsi mi popravdě trochu
vyrazil dech, lidi tu mají docela velké problémy sehnat jeden. :)

Justinian
Častý návštěvník
Častý návštěvník

25.05.2011 13:15

Tak jsem se ptal a konkrétně na Julisce je to úplně bez šance, ruší se horní patra a bude problém nějak sestěhovat současné nájemníky, natož ubytovávat další. V tranzitních pokojích se tolik místa, kolik potřebuješ, nenajde ani náhodou.

Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA