-
Missak - Častý návštěvník
-
Urdo von Fuj - Častý návštěvník
Výsledky kvizu
Časopis Květy vytiskl kviz "Jak známe ženy." Zvítězil Jirka Nový, stáří 10 let.
Jeden rozčilený čtenář napsal redakci. "Je to směšné, je mi 65 let, poprvé jsem ženu poznal ve 15-ti letech a vy jste dali hlavní cenu nějakému klukovi!!!"
Redakce odpověděla:
První otázku našeho kvizu - Kde mají ženy nejkudrnatější vlasy?
Jirka zodpověděl správně - v centrální Africe.
Co jste odpověděl Vy? A ještě nakreslil!!!
Na druhou otázku našeho kvizu - Název nejdůležitějšího orgánu žen?
Jirka odpověděl také správně - Celosvětová federace žen. Co jste odpověděl Vy? A ještě nakreslil?!
I poslední, třetí otázku - Co ženy netrpělivě očekávají každý měsíc?
Jirka zodpověděl správně - nové číslo časopisu Květy. Co jste odpověděl Vy?
A díky bohu, že jste nic nenakreslil!
Časopis Květy vytiskl kviz "Jak známe ženy." Zvítězil Jirka Nový, stáří 10 let.
Jeden rozčilený čtenář napsal redakci. "Je to směšné, je mi 65 let, poprvé jsem ženu poznal ve 15-ti letech a vy jste dali hlavní cenu nějakému klukovi!!!"
Redakce odpověděla:
První otázku našeho kvizu - Kde mají ženy nejkudrnatější vlasy?
Jirka zodpověděl správně - v centrální Africe.
Co jste odpověděl Vy? A ještě nakreslil!!!
Na druhou otázku našeho kvizu - Název nejdůležitějšího orgánu žen?
Jirka odpověděl také správně - Celosvětová federace žen. Co jste odpověděl Vy? A ještě nakreslil?!
I poslední, třetí otázku - Co ženy netrpělivě očekávají každý měsíc?
Jirka zodpověděl správně - nové číslo časopisu Květy. Co jste odpověděl Vy?
A díky bohu, že jste nic nenakreslil!
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
Nylix - Pravidelný návštěvník
Malý klučina přišel do ložnice rodičů a vidí jak maminka sedí tatínkovi na
bříšku a poskakuje nahoru a dolů.Rodiče okamžitě přestanou maminka přes sebe rychle přetáhne pokrývku.
Co jsi to dělala tatínkovi maminko?" ptá se klučina s naivně vyvalenýma
očima.
Maminka celá rudá se snaží zachránit situaci a vysvětluje:
"Víš Toníku tvůj tatínek má velké bříško a já sem tam musím na něm
poskakovat aby mu splasklo."
"To ztrácíš čas mamko" odpovídá klučina.
"Hned jak odejdeš na nákup, přijde sousedka, klekne si na kolena a
nafoukne ho zase nazpátek."
bříšku a poskakuje nahoru a dolů.Rodiče okamžitě přestanou maminka přes sebe rychle přetáhne pokrývku.
Co jsi to dělala tatínkovi maminko?" ptá se klučina s naivně vyvalenýma
očima.
Maminka celá rudá se snaží zachránit situaci a vysvětluje:
"Víš Toníku tvůj tatínek má velké bříško a já sem tam musím na něm
poskakovat aby mu splasklo."
"To ztrácíš čas mamko" odpovídá klučina.
"Hned jak odejdeš na nákup, přijde sousedka, klekne si na kolena a
nafoukne ho zase nazpátek."
-
urquell - Pravidelný návštěvník
-
admix - Příspěvky: 1815
http://www.comics.com/comics/pearls/arc ... 675411.gif
Presne to prelozit ani neumim, ale neco jako:
Ale, takova pekna kocicka ve vezeni .. proc jsi ji dal za mrize? - Moc zlobila.
Jo, taky jsem mel zlobivou kocku, rozdrapala nam jednu nohu u gauce. A co provedla ta tvoje? - Prodala jadernou technologii Syrii
ZLOBIVA KOCICKA!

Presne to prelozit ani neumim, ale neco jako:
Ale, takova pekna kocicka ve vezeni .. proc jsi ji dal za mrize? - Moc zlobila.
Jo, taky jsem mel zlobivou kocku, rozdrapala nam jednu nohu u gauce. A co provedla ta tvoje? - Prodala jadernou technologii Syrii
ZLOBIVA KOCICKA!
-
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- open
- Častý návštěvník
U gynekologa
Přijde ke gynekologovi malá, zakrslá ženská, trpaslice: "Pane doktore, je to hrůza, tady dole, mezi nohama, já už to nevydržím. Škrábe to, škrtí, dře, ...já si snad hodím špagát."
"Tak dobře, vylezte si na kozu," radí doktor a chvíli se jí tam hrabe, něco luplo, cosi povolilo. "A teď skočte dolů."
Nó, pane doktore, fantazie, no paráda, co jste mi to tam udělal?"
Ale nic moc, ohrnul jsem vám kozačky."
Přijde ke gynekologovi malá, zakrslá ženská, trpaslice: "Pane doktore, je to hrůza, tady dole, mezi nohama, já už to nevydržím. Škrábe to, škrtí, dře, ...já si snad hodím špagát."
"Tak dobře, vylezte si na kozu," radí doktor a chvíli se jí tam hrabe, něco luplo, cosi povolilo. "A teď skočte dolů."
Nó, pane doktore, fantazie, no paráda, co jste mi to tam udělal?"
Ale nic moc, ohrnul jsem vám kozačky."
-
Marthin - Občasný návštěvník
-
hetzer - Častý návštěvník
Bush, Putin a Klaus ztroskotají s letadlem při letu nad deštným pralesem. Neštěstí ale nikdy nechodí samo a tak se stalo, že je zajal kanibalský domorodý kmen.
První den vytáhnou z klece Bushe, který se samozřejmě brání: "Mí drazí domorodci, mne přece nemůžete sníst, já jsem velice důležitý muž. Jmenuji se George W. Bush a jsem prezidentem USA, nejmocnější země světa." S náčelníkem to ani nehne: "USA? Neznám. Půjdeš na guláš."
Druhý den si berou Putina i ten má námitky: "Soudruzi domorodci, mne přece nemůžete snít, já jsem velice důležitý muž. Jmenuji se Vladimir Vladimirovič Putin a jsem prezidentem Ruska, největší země světa." Ani on ale u náčelníka nepochodí: "Rusko? Neznám. Půjdeš na svíčkovou:"
Třetí den jde na řadu Klaus. Pochopitelně ani jemu se tato falešná karta nelíbí: " Vážení spoluobčané domorodci, mne opravdu, ale opravdu nemůžete sníst. Já jsem velice důležitý muž. Jmenuji se Václav Klaus a jsem prezidentem České republiky, země s nejlepším pivem na světě." Náčelník se rozchechtá od ucha k uchu: "Ty vole, Česká republika? Tam jsem studoval, dáš si guláš nebo svíčkovou?"
První den vytáhnou z klece Bushe, který se samozřejmě brání: "Mí drazí domorodci, mne přece nemůžete sníst, já jsem velice důležitý muž. Jmenuji se George W. Bush a jsem prezidentem USA, nejmocnější země světa." S náčelníkem to ani nehne: "USA? Neznám. Půjdeš na guláš."
Druhý den si berou Putina i ten má námitky: "Soudruzi domorodci, mne přece nemůžete snít, já jsem velice důležitý muž. Jmenuji se Vladimir Vladimirovič Putin a jsem prezidentem Ruska, největší země světa." Ani on ale u náčelníka nepochodí: "Rusko? Neznám. Půjdeš na svíčkovou:"
Třetí den jde na řadu Klaus. Pochopitelně ani jemu se tato falešná karta nelíbí: " Vážení spoluobčané domorodci, mne opravdu, ale opravdu nemůžete sníst. Já jsem velice důležitý muž. Jmenuji se Václav Klaus a jsem prezidentem České republiky, země s nejlepším pivem na světě." Náčelník se rozchechtá od ucha k uchu: "Ty vole, Česká republika? Tam jsem studoval, dáš si guláš nebo svíčkovou?"
-
hetzer - Častý návštěvník
Kdy končí ženská emancipace?
Když se vyskytne první technickej problém.
Věštkyně předpovídá budoucnost:
Vidím hrozné věci, váš manžel se brzy rozloučí s tímto světem.
To vím.
Ale osvobodí mě soud?
Letí v letadle Čech, Rus a Američan. Přijde k nim letuška a říká: "Už zase vy??"
Přijde chlápek do trafiky pro cigára, trafikant mu je prodá a borec čte varování: "Kouření způsobuje impotenci". Chvilku přemýšlí a pak říká: "Prosím Vás, nemáte ty s tou rakovinou?
Manzelsky par sa rozvadza a sud ma rozhodnut, komu bude zverene do opatery dieta. Matka argumentuje, ze ona ho priviedla na svet a ma teda nan vacsie pravo.
Sudkyna sa spytavo zahladi na manzela. Ten sa zamysli, potom pomaly vstane a vravi: "Vasa ctihodnost, ked vhodite dve desatkoruny do automatu a vypadne vam plechovka Coca Coly, patri vam, alebo automatu?!"
Test priatelstva
Zavri svojho psa a svoju zenu na hodinu do kufra auta.
Ked otvoris kufor, uvidis, kto je stastny, ze ta vidi...
Když se vyskytne první technickej problém.
Věštkyně předpovídá budoucnost:
Vidím hrozné věci, váš manžel se brzy rozloučí s tímto světem.
To vím.
Ale osvobodí mě soud?
Letí v letadle Čech, Rus a Američan. Přijde k nim letuška a říká: "Už zase vy??"
Přijde chlápek do trafiky pro cigára, trafikant mu je prodá a borec čte varování: "Kouření způsobuje impotenci". Chvilku přemýšlí a pak říká: "Prosím Vás, nemáte ty s tou rakovinou?
Manzelsky par sa rozvadza a sud ma rozhodnut, komu bude zverene do opatery dieta. Matka argumentuje, ze ona ho priviedla na svet a ma teda nan vacsie pravo.
Sudkyna sa spytavo zahladi na manzela. Ten sa zamysli, potom pomaly vstane a vravi: "Vasa ctihodnost, ked vhodite dve desatkoruny do automatu a vypadne vam plechovka Coca Coly, patri vam, alebo automatu?!"
Test priatelstva
Zavri svojho psa a svoju zenu na hodinu do kufra auta.
Ked otvoris kufor, uvidis, kto je stastny, ze ta vidi...
-
Missak - Častý návštěvník
-
-
MARKONY - Moderátor
Dobrý vtip : http://www.novinky.cz/clanek/137694-pos ... vropy.html
ať vás ani nenapadne o tom zde rozvíjet diskusi... na to tu jsou jiná témata. MarK
ať vás ani nenapadne o tom zde rozvíjet diskusi... na to tu jsou jiná témata. MarK
-
BARRY - Moderátor
-
Iha - Příspěvky: 1466
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA