- SINCITYMAN
- Moderátor
-
magnum357 - Občasný návštěvník
Myslíte?
Ja by som povedal že je treba predávať to o čo je záujem.
Čisto teoreticky: keď bude vela ludí prebíjať, nebude o továrenské (drahé ) strelivo záujem a budú nutený ho zlacnit. Alebo ku..a prepustit zamestnancov. Ale prepúštanie asi nie, však náboje vyrába stroj a len minimum ludí je okolo toho zamestnaných, aby sa vrcholový management dosýta nažral.
Ja by som povedal že je treba predávať to o čo je záujem.
Čisto teoreticky: keď bude vela ludí prebíjať, nebude o továrenské (drahé ) strelivo záujem a budú nutený ho zlacnit. Alebo ku..a prepustit zamestnancov. Ale prepúštanie asi nie, však náboje vyrába stroj a len minimum ludí je okolo toho zamestnaných, aby sa vrcholový management dosýta nažral.
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
Phantom - Častý návštěvník
-
Iha - Příspěvky: 1466
- qwer
- Pravidelný návštěvník
Iha: Problém je poněkud někde jinde. Nejsem příznivcem S&B, jejich střelivo nekupuji. Když se podíváš do zahraničních katalogů, zjistíš že S&B se nabízí za ceny nižší než běžná světová produkce. Chovají se tržně, chtějí prodat, nic víc, nic míň. To že u nás v republice je jejich zboží pro většinu lidí drahé, není chyba S&B. Problémem jsou zdejší mzdy a tím nízká koupěschopnost. Na druhé straně zde aspoň vzniká prostor pro fy. jako např. LIMIT, kde koupíš náboj za cca 50-60% ceny S&B.
- SINCITYMAN
- Moderátor
- redaktor
- Nový uživatel
zápalky
Kluci Brňáci, kde a za kolik kupujete zápalky v hlavním moravském městě?
Jde mi o prodejny ne o vaše soukromé zdroje mě nepřístupné.
Jde mi o prodejny ne o vaše soukromé zdroje mě nepřístupné.
-
4mike - saigaholic
-
zoufalec - Častý návštěvník
-
MARKONY - Moderátor
-
tom - Častý návštěvník
-
dydla - Častý návštěvník
I když mám lis RCBS jednooperační /Rock Chucker/,používám na zápalkování Lee Primer II /asi stejný jak uvádí Tom / a opravdu mnoho let /10? / používaný bez komplikací, jde to s tím rychle /přebíjím asi 6ooo ročně / a cena byla do 900.-Kč. Já bych ho taky doporučil. D. A zapomněl jsem napsat,že jde použít všude,kde jsou klasické matrice .
-
SW_FOX - Grafoman
-
tom - Častý návštěvník
- Trandak
- Pravidelný návštěvník
Tez jsem "zpracoval" nejake mnozstvi LEE zapalkovacu, v zasade spokojenost az na to lamani nekterych soucasti
- odeslo mi nekolik pacek, 2 tela, pak ten mezikus, co tlaci zapalkovaci trn...je to tak na hrani detem. Pak jsem skocil do RCBS a vidice, ze vedeni zapalkovaciho trnu je v plastu, tak jsem ho Waltrovy vratil jeste nez jsem vyjel z kramu(velka vule trnu a nepresne usazeni zapalky). Nakonec jsem zakoupil zapalkovadlo od HDY a max spokojenost (telo duralove, cepy zelezne, vedeni trnu je kovove - zelezne, pouziva tez standardni orechy - HDY, RCBS).

-
Petzold - Moderátor
U RCBS mi trošku vadila taková jako "gumová nejednoznačnost zatlačení zápalky". Asi jsem nějaký "jiný".
Dlouho jsem používal kolegovo samo-domo pákový ála HND, ale parchant si vzpomněl, že ho chce vrátit
Takže HND mi pluje domů (teď je asi někde u Azor, musím se poptat Shivy).
Trandak : Ještě jsem neviděl matrice bez "podpisu" výrobce. Amerikáni si v té konkurenci dávají hóóódně záležet, aby byl výrobce vidět. A co máš na mysli tím zásobníkem na zápalky u matric ?
Dlouho jsem používal kolegovo samo-domo pákový ála HND, ale parchant si vzpomněl, že ho chce vrátit

Trandak : Ještě jsem neviděl matrice bez "podpisu" výrobce. Amerikáni si v té konkurenci dávají hóóódně záležet, aby byl výrobce vidět. A co máš na mysli tím zásobníkem na zápalky u matric ?
- Trandak
- Pravidelný návštěvník
ATTN Pelzold
Tak to ja jiz videl nekolik sad matric bez uvedeni vyrobce - vetsinou byla vyrazena jen raze, u jednech ani to ne. Jedna se vetsinou o matrice od Texanu, Bairu, Lachmilleru a Ch4D. Jedny mi zustaly - jde o 300 Win Mag patrne od Texanu (nadherne zpracovany).
Zasobnik na zapalky u matric? Nevim co tim myslis / kde jsem to uvedl?
Tak to ja jiz videl nekolik sad matric bez uvedeni vyrobce - vetsinou byla vyrazena jen raze, u jednech ani to ne. Jedna se vetsinou o matrice od Texanu, Bairu, Lachmilleru a Ch4D. Jedny mi zustaly - jde o 300 Win Mag patrne od Texanu (nadherne zpracovany).
Zasobnik na zapalky u matric? Nevim co tim myslis / kde jsem to uvedl?
Obsah fóra / Střelivo / Přebíjení / Lisy, matrice a prachovače